Skip to content

A & S -04 -ALBANIA
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2017-04-28 12:05:08
JSON

NIPT: K31512086K
Administrator: Armand Lala
Objekti i Veprimtarisë: Import-eksport, tregti të të gjitha llojeve të artikujve të ndryshëm, automjetesh, elektroshtëpiake, materialesh ndërtimi, inerte etj. Shërbime pastrimi, dezinfektimi, mirëmbajtje etj. Transport mallrash e udhëtaresh brenda e jashtë vendit. Ndërtim e shfrytëzim të veprave Hidro-Energjetike, rrjetit elektrik, ndërtim hidrocentral dhe termoc. Prodhim energjie nga burime të rinovueshme, transmetim dhe shpërndarje të energjisë elektrike imp-eks të saj. Aktivitet në fushën e kërkim zbulimit e shfrytëzimit të mineraleve dhe lendes plasëse.
Emërtime të tjera Tregtare: A & S -04 -ALBANIA
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 10.03.2004
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Konçesione dhe PPP: Jo
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
TIRANE Rruga e Kavajes, Pallati 96

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare