Skip to content

SERVIS - AUTO 2000
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-12-11 10:21:21
JSON

NIPT: K31523078F
Administrator: Shpëtim Xhetani
Objekti i Veprimtarisë: Riparim pjesor dhe kapital i te gjitha llojeve te automjeteve, import eksport dhe tregtim i te gjitha pjeseve te kembimit per te gjitha llojet e automjeteve, goma e te tjera te ngashme me to, tregti me pakice te vajrave lubrifikante. Import eksport dhe tregtim i te gjitha llojeve te automjeteve. Larje automjetesh dhe tapicerie ( lavazh). Tregtim i artikujve te ndryshem industriale dhe ushqimore te te gjitha llojeve, me shumice e pakice, bar kafe, ushqim social etj. Konsulence, ekspertiza ne fushen e transportit dhe vleresime motorrike, prone etj. Veprimtari ne fushen e dhenies me qira te automjeteve. Veprimtari ne transportimin e vete automjeteve. Lyerje, rilyerje e lustrim te makinave dhe mjeteve te transportit rrugor.
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 21.01.2003
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 31 963 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: XII.4 - Leje e thjeshtë mjedisore
III.1.B - Leje Mjedisi e tipit B
VII.3.B.1 - Autoriparimi i mjeteve rrugore me motor dhe rimorkiove
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Rruga Enriko Telini, Nd. 15, H. 1

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Shoqerise Tregtare - Date 11.12.2021
Ndryshimi i Administratorit
Ndryshimi i Kapitalit Themeltar
Ndryshimi i Objektit te Aktivitetit
Dokumenta Financiare: Pasqyra Financiare 2008
Pasqyra Financiare 2009
Pasqyra Financiare 2010
Pasqyra Financiare 2011
Pasqyra Financiare 2012
Pasqyra Financiare 2013
Pasqyra Financiare 2014
Pasqyra Financiare 2015
Pasqyra Financiare 2016
Pasqyra Financiare 2017
Pasqyra Financiare 2018
Pasqyra Financiare 2018 (Shenimet shpjeguese)
Pasqyra Financiare 2019
Pasqyra Financiare 2019 (Shenimet Shpjeguese)
Pasqyra Financiare 2020
Pasqyra Financiare 2020 (Shenimet Shpjeguese)
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019- Në vijmësi
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 2 076 724,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 3 957 227,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 3 045 281,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 2 422 340,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 4 295 986,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 1 046 741,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 1 452 840,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 5 103 710,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 4 197 818,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2011: 4 529 653,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2010: 3 869 848,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2009: 4 657 058,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2008: 5 932 916,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2007: 4 771 638,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:49 960 878,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:61 403 299,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:49 781 174,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:46 644 652,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:60 274 861,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:38 749 845,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 40 975 647,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 65 894 504,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 56 900 182,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2011: 47 894 502,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2010: 42 063 528,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2009: 56 770 137,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2008: 44 406 585,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2007: 49 683 211,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020

Punuar Nga : A.B