Skip to content

D& C PARTNERS
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2024-02-28 10:11:44
JSON

NIPT: K41531001K
Administrator: Edison Drishti
Objekti i Veprimtarisë: Zyrë projektimi. Mbikqyrje dhe kolaudim punimesh zbatimi, duke përfshirë hartimin e planeve vendore rregulluese dhe studimet pjesore urbanistike. Hartimin e raporteve të Vlerësimit të Ndikimit në Mjedis (VNM), kryerjen e Auditimit Mjedisor, Hartimin e ekspertizave për probleme Mjedisore dhe Vlerësimin e Raporteve të VNM-së si edhe rezultatet e një Auditimi. Inspektim dhe Auditim të Sigurisë Rrugore.
Emërtime të tjera Tregtare: D& C PARTNERS
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 15/05/2002
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Të punësuar: 9
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: III.2.A - Veprimtaritë e ekspertizës lidhur me ndikimin në mjedis
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rruga Bardhok Biba, Pallati Hodaj, Shkalla A, Kati 4.

Faqja Web:
https://www.dandcpartners.com

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 09.11.2021
Kontrate shitje e kuotave te kapitalit (2018)
Kontrate shitje kuotash 08.03.2018
Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 09.05.2023
Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 28.02.2024
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare 2013
Pasqyrat financiare (2014)
Pasqyrat financiare (2015)
Pasqyrat financiare (2016)
Pasqyrat financiare (2017)
Pasqyrat financiare 2018
Pasqyrat financiare 2019
Pasqyrat financiare 2020
Pasqyrat financiare 2021
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019- Në vijmësi
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2021: 1 845 868,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 7 378 072,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 566 034,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 2 148 935,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 7 117 450,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 24 734 321,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 18 611 284,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: -3 275 973,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 78 951,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 14 050 686,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2021:24 892 604,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:37 090 494,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:21 842 053,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:16 328 865,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:16 319 701,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:42 759 961,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:37 951 131,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 539 385,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 6 004 265,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 19 766 839,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021

Punuar Nga : A.Lala/ A.Baja / P. Nikolli