Skip to content

TELEVIZIONI KUKËS
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-10-25 12:06:40
JSON

NIPT: K48021203K
Administrator: Lutfi Meçka; Luis Meçka
Objekti i Veprimtarisë: Transmetime televizive dhe sherbime kabllore
Emërtime të tjera Tregtare: TELEVIZIONI KUKËS
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 05/06/2000
Rrethi: Kukes
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 64 504 500,00
Numri i pjesëve: 1 000
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 2
Femër/Mashkull: Meshkuj
Anëtarë Bordi: Julinda Elezi; Judovnik Meçka; Lutfi Meçka
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Kukes, Lagjja Nr.4, Rruga Dituria, Zona Kadastrale Nr.2315, Nr. Pasurie 33/65

Adresa:
Tirane, Kashar, Lagjja Mezez, Rruga Petronini Luarasi, Zona Kadastrale Nr.2679, Nr. Pasurie 83/187+3-21.

Kukes, Has, Krume, Lagjja Nr. 2, Rruga Dardania, Zona Kadastrale Nr.2282, Nr. Pasurie 5/18+1-6.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 03.08.2022
Akt themelimi dhe Statuti i Shoqerise
Raport i Vecante per Vleresimin e Kontributeve ne Natyre date 20.05.2000
Kontrate Pjesetimi Vullnetar date 20.12.2004
Kontrate Dhurimi Aksionesh date 15.01.2010
Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 25.10.2023
Dokumenta Financiare: Pasqyrat Financiare 2014
Pasqyrat Financiare 2015
Pasqyrat Financiare 2016
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2020
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2022
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2022: 303 329,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2021: -6 224 630,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 1 008 381,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: -2 402 906,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 342 639,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 243 265,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 176 268,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 1 041 561,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 1 667 668,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2022:24 814 278,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2021:17 357 467,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:21 436 933,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:16 318 020,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:21 501 477,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:18 314 802,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:18 738 416,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:19 225 236,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 15 634 140,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022

Punuar Nga : A.Baja / P. Nikolli