Skip to content

"DENOLT"
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-07-22 10:13:27
JSON

NIPT: K48021210Q
Administrator: Kujdesi Todaj
Objekti i Veprimtarisë: Zbatim te punimeve te ndertimit, Punime dheu sistemime taracime, ndertime civile industriale turistike, etj rikonstruksione, punime karpentiere. Tregtimi me shumice e pakice import eksport mallra te ndryshem, shfrytezim e perpunim tregtim lende drusore, hoteleri turizem, servis automjetesh, transport mallra e udhetare brenda e jashte vendit.
Emërtime të tjera Tregtare: "DENOLT"
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 12/01/2005
Rrethi: Kukes
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Kukes, Lagjja Nr.2, Rruga Dituria , Pallati 9- Katesh, Shk.Nr.2, Kati 1.

Adresa:
Fier, Divjake Lagjja Mertish , Rruga Pushim Shoferi , Zona Kadastrale Nr. 2663, Nr. Pasurie 57/21.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 22.07.2021
Akti i themelimit dhe statuti
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare 2013
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2014
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2015
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2016
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2020
Shenimet shpjeguese te PF 2020
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 546 748,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 1 670 718,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 3 806 024,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 9 672 674,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 742 091,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 755 276,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 2 697 001,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 12 701 986,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 1 380 744,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:16 401 053,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:54 157 357,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:22 438 078,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:117 997 095,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:11 442 146,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:15 087 179,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 29 433 095,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 52 120 798,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 17 058 453,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020

Punuar Nga : A.Lala