Skip to content

SARK
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-03-02 10:29:03
JSON

NIPT: K52531415H
Administrator: Arben Kajolli, Agim Kajolli, Enea Kajolli, Vladimir Kajolli.
Objekti i Veprimtarisë: Import-eksport ,tregtim me shumice dhe pakice te mallrave farmaceutike ,barna mjekesore,materiale me perdorim dentar ,klinike mjekesore,ndertim te banesave ,objekte industriale,vepra bonifikimi,ujesjellesakanalizime,tregti dhe import-eksport te mallrave te ndryshme si dyer,dritare,tregtim i lendeve te para per industrine, hidrosanitare,paisje elektroshtepiake,makineri te ndryshme,pjese kembimi ,bime mjekesore,pije alkolike ,bar-bufe etj.Sherbime dhe mirmbajtje te sistemeve elektrike dhe elektronike ,sisteme te peshimit, shpim pusesh 13 per uji. Tregtim te vajrave lubrifikante me pakice etj.Ndertim rrugesh te kategorive te ndryshme.Grumbullim dhe largim te mbeturinave urbane, ngritjen e nje zyre Punesimi, Ndermjetesim ne tregun e punes. Kodi III.1.A Stacion transferimi per mbetje jo te rrezikshme. Kodi III.2.A (1+2). Veprimtarite e ekspertizes lidhur me ndikimin ne mjedis. Kodi III.1.B Transportim i mbetjeve jo te rrezikshme. Kodi III.1.B Leje Mjedisi e Tipit B. Kodi III.2.B Veprimtarite e tjera profesionale lidhur me ndikimin ne mjedis. Kodi III.7.B Shpues profesional per uje.
Emërtime të tjera Tregtare: SARK
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 26.11.2004
Rrethi: Fier
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 4
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Fier, Lagjja 8 Shkurti, Rruga Skenderbej,Fier, Rajoni nr 3, Perball supermarket Lalaj.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 02.03.2021
Akti i themelimit dhe statuti
Kontrate shitblerje kuotash 25.12.2009
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare 2013
Pasqyrat financiare 2014
Pasqyrat financiare 2015
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2016
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyrat financiare 2019
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019- Në vijmësi
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 145 561,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 112 072,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 71 460,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 84 000,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 31 573,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 237 400,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 259 999,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 284 721,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:115 776 404,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:97 237 788,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:62 117 386,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:46 175 270,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:39 741 095,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 48 865 503,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 50 707 079,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 62 733 605,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019

Punuar Nga : A.Lala