Skip to content

GEN - ALB FARMA

JSON

NIPT: K62220004U
Administrator: Marenglen Koçia
Objekti i Veprimtarisë: Importim dhe shperndarje barnash, import-eksport i medikamenteve mjeksore. Tregetim me shumice e pakice, eksport-import i paisjeve dhe materialeve per perdorim mjeksor si dhe cdo veprimtari tjeter ekonomike qe do te konsiderohet e nevojeshme dhe e dobishme per realizimin e qellimit te shoqerise
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 2006
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron:
Kapitali Themeltar(Lekë): 33 800 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Anëtarë Bordi: Mashkull
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: Tirane Tirane TIRANE Automjeti Tip Skoda me Targe TR 0581 R
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
TIRANE Rruga Durresit,nr 81/3

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 12 952 025,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 12 997 799,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 5 636 932,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 4 637 253,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:107 261 555,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 99 551 469,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015