Skip to content

LULI 06
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-02-03 15:13:42
JSON

NIPT: K63127202E
Administrator: Foti Bardhi
Objekti i Veprimtarisë: Shfrytezim pyjesh, pyllezime. Prodhim ,perpunim dhe tregetim te lendes drusore dhe dru zjarri. Tregetim me shumice dhe pakice te artikujve te ndryshem ushqimore, industriale, materiale ndertimi , hidrosanitare, materiale elektrike, pjese kembimi dhe makineri te çdo lloji. Punime me metal, dru, duroalumin, xham, plastike. Transport mallrash dhe udhetaresh.
Emërtime të tjera Tregtare: LULI 06
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 19/01/2006
Rrethi: Elbasan
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: III.7.A - Shërbime të ekspertizës dhe/ose profesionale lidhur me pyje dhe/ose kullota
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Elbasan, Shirgjan, FSHATI KUQAN

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar date 03.02.2022
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare 2013
Pasqyrat financiare 2015
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: -65 880,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: -648 476,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: -176 673,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: -746 139,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:358 600,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 205 076,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 769 166,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 31 251,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015

Punuar Nga : A.Lala