Skip to content

MIKAEL-GRUP (Ish BELISHTA - SHPK)
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-10-30 12:02:51
JSON

NIPT: K64108001G
Administrator: Luarant Belishta
Objekti i Veprimtarisë: Puse shpimi gjoologjike- inxhinierike, shpim per uje etj. Ne fushen e ndertimeve civile dhe industriale , ujesjelles kanalizime, rruge etj. Tregti me shumice e pakice, import eksport te te gjitha llojeve te artikujve industriale, ushqimore etj.Furnizim dhe vendosje te Elektropompave te ndryshme zhytse dhe siperfaqsore per uje. Furnizim dhe vendosje te paneleve te elektropompave , dhe linjave elektrike ne tensionin e ulet, ne tensionin e mesem dhe ne tensionin e larte. Furnizim dhe vendosje te sistemit skada, furnizim dhe vendosje te tubacioneve dhe rekorderive plastike dhe çeliku ne presion per stacionet e ujesjellesave dhe hidrovoreve.
Emërtime të tjera Tregtare: MIKAEL-GRUP - SHPK
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 10/01/2006
Rrethi: Korçë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: III.7.B - Shpues profesionist për ujë
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Korçë, Libonik LIBONIK VASHTMI

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar date 30.10.2021
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare 2013
Pasqyrat financiare 2014
Pasqyrat financiare 2015
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2020
Shenimet shpjeguese te PF 2020
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 5 439 806,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 13 049 437,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 13 040 776,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 5 250 772,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 18 694 395,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 18 694 395,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 8 822 402,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 7 510 874,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 2 001 657,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:35 620 713,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:78 743 916,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:88 190 592,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:33 512 302,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:94 546 877,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:29 074 930,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 32 159 876,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 32 159 876,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 17 685 908,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020

Punuar Nga : A.Lala