Skip to content

LEAL
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-04-02 12:32:00
JSON

NIPT: K64612402E
Administrator: Osman Shehu
Objekti i Veprimtarisë: Studimi, projektimi zbatimi i punimeve të ndërtimit në përputhje me licencën profesionale. Në fushën e prodhimit të materialeve të ndërtimit. Si dhe në fusha të tjera të veprimtarisë tregtare. Pastrimi i sipërfaqeve urbane, riciklimi, trajtimi dhe transferimi i mbetjeve urbane në vend depozitime.
Emërtime të tjera Tregtare: LEAL
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 22.09.2006
Rrethi: Fier
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: III.1.A - Leje Mjedisi e tipit C
III.2.B - Veprimtaritë e tjera profesionale lidhur me ndikimin në mjedis
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Fier, LUSHNJE "KONGRESI LUSHNJES"

Adresa:
Fier, Lushnje, Lagjja Kongresi i Lushjes, rruga Vojo Kushi, pallati me Nr.134, ne katin e pare.Bar-Bufe

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 02.04.2021
Statuti i shoqerise
Kontrate shit-blerje aksionesh 19.03.2012
Kontrate shit-blerje aksionesh 06.12.2011
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare 2013
Pasqyrat financiare 2014
Pasqyrat financiare 2015
Pasqyrat financiare 2016
Pasqyrat financiare 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyrat financiare 2019
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 2 548 254,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 529 016,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 10 226 370,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 29 938 782,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 11 377 773,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 72 541,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 570 811,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 1 404 452,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:49 651 003,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:44 508 728,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:55 066 215,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:66 149 964,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:52 981 931,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 36 018 648,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 20 655 164,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 23 807 754,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019

Punuar Nga : A.Lala