Skip to content

Palma Construction
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-01-04 14:55:00
JSON

NIPT: K66607001U
Administrator: Vahide Gruda
Objekti i Veprimtarisë: Studio projektimi, mbikqyrje dhe kolaudim punimesh. Vleresim pasurie
Emërtime të tjera Tregtare: PALMA CONSTRUCTION
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 05.10.2005
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 5 800 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femer
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Rruga Bajram Curri, Godina Agimi, Hyrja 5, Apartamenti 85

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 04.01.2021
Akti i themelimit dhe statuti
Kontrate dhurimi te kuotave te kapitalit 25.04.2012
Kontrate shitje kuotash 26.01.2007
Kontrate dhurimi te kuotave te kapitalit 10.11.2007
Kontrate dhurimi e kuotave te kapitalit 17.10.2007
Vendim i ortakut te vetem per zmadhimin e kapitalit 10.11.2010
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare 2013
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2014
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2015
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2016
Pasqyrat financiare 2017
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 1 610 932,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 3 875 616,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 951 347,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 2 515 196,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 1 818 831,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: -148 693,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:11 050 795,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:14 510 618,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:5 669 557,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 9 052 852,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 8 209 825,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 10 667 302,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017

Punuar Nga : A.Lala