Skip to content

ANDI HAMO
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-06-03 10:35:58
JSON

NIPT: K76926201W
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Tregeti artikujsh te ndryshem me pakice.Tregti me pakice e pjeseve te kembimit, servis automjetesh. Riparim dhe mirembajtje e pejeseve mekanike dhe te motorrit. Riparim dhe mirembajtje karrocerie. Riparim dhe mirembajtje impjanti elektrik. Riparim dhe mirembajtje e gomave. Blerje dhe shitje e mjeteve me motor dhe rimorkiove. Mbledhje, depozitim, shkaterrim i mjeteve rrugore ose i pjeseve te tyre te dala jashte perdorimit apo te braktisura.Import-eksport te pjeseve te kembimit. Tregti vajrash lubrifikantë. Transport per vete dhe per te trete brenda dhe jashte vendit.
Emërtime të tjera Tregtare: ANDI HAMO
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 26.07.2007
Rrethi: Vlorë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: XII.4 - Leje e thjeshtë mjedisore
VII.3.B.1 - Autoriparimi i mjeteve rrugore me motor dhe rimorkiove
III.1.A - Leje Mjedisi e tipit C
III.1.B - Leje Mjedisi e tipit B
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Vlorë, Lagjja Kushtrimi, Rruga Transballkanike, Banese private prane ish Agjencise se Vjeter

Adresa:
Vlore, Rruga Gergj Kastrioti, Lagjja Kushtrimi, Objekt Agjencia e Vjetër, Nr.3, Kati 1

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 03.06.2021
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare 2013
Pasqyrat financiare 2015
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2016
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 6 211 215,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 5 953 036,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 7 280 834,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 6 191 096,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 4 282 660,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 2 194 427,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 2 194 400,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 2 087 916,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:47 050 319,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:43 873 955,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:45 217 864,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:48 780 892,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:40 262 569,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 20 528 057,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 21 691 666,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 21 983 318,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019

Punuar Nga : A.Lala