Skip to content

N.E.SH. Zotëruese e një koncesioni Më shumë
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-04-28 13:26:52
JSON

NIPT: K78325901A
Administrator: Nerim Shinjatari
Objekti i Veprimtarisë: Prodhim dhe tregtim të energjisë elektrike, etj.
Emërtime të tjera Tregtare: N.E.SH.
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 20/09/2007
Rrethi: Dibër
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Shoqëri e Kontrolluar nga ky Subjekt: ENERGY PARTNERS AL, nje shoqeri koncesionare me pergjegjësi te kufizuar, e themeluar me date 28/09/2009 sipas ligjeve te Republikes se Shqiperise, me numer identifikimi biznesi NIPT K92129030I, me adrese Tirane, Rruga e Elbasanit, vila nr. 71, me administrator Sokol Meqemeja. FRIGO FOOD zoteron 30% te kapitalit te kesaj shoqerie (Sipas te dhenave te QKB deri me date 28.04.2022)
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Dibër, BASHKIA KLOS Prane ish-ofiçines se ndertimit, Ndertese 1-kateshe

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar date 28.04.2022
Akti i themelimit
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare 2013
Pasqyrat financiare 2014
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2015
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2016
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2020
Shenimet shpjeguese te PF 2020
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Lala