Skip to content

K.TURJA
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-06-03 13:52:40
JSON

NIPT: K81314014A
Administrator: Genci Turja
Objekti i Veprimtarisë: Ndertime civile,tregti me shumice e pakice,import,eksport i mallarave industriale,ndertimi,etj. Prodhim produkte te ndryshme betoni.Grumbullim dhe transportim te mbetjeve jo te rrezikshme. Transport ndërkombëtar mallrash per vete per të tretët dhe me qera
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 18.08.2005
Rrethi: Durrës
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 10 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: Durres, Bubq, BUDULL Kamion tip Iveco me targe AA 581 SX
Durres, Bubq, BUDULL Kamion tip Man me targe AA 2 089 EK
Durres, Bubq, BUBQ Terheqes Mercedes Benz me targe AA 624 ZZ
Durres, Bubq, BUDULL Kamion tip Iveco me targe AA 240 MY
Durres, Bubq, BUDULL Kamion tip Iveco me targe AA 752 SM
Durres, Bubq, Gjysem Rimorkio Tecnocar me targe AHR 092
Durres, Bubq, Kamion Daimler Chrysler me targe AA 712 ZD
Tirane, Kamion Tip Mercedes Benz, TR 6861 P
Durres, Bubq, BUDULL Automjet tip Iveco me targe AB 219 DJ me nr. shasie ZCFC65A0005475858
Tirane, Kamion Tip MAN, TR 6841 P
Durres, Bubq BUBQ Rimorkiator De Angelis me targe ABR 449
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: III.1.B - Leje Mjedisi e tipit B
III.1.A - Leje Mjedisi e tipit C
III.1.C - Leje Mjedisi e tipit A
III.2.B - Veprimtaritë e tjera profesionale lidhur me ndikimin në mjedis
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Durrës, Bubq, Budull, prane Ures se Gjoles.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 03.06.2021
Akti i themelimit
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare 2013
Pasqyrat financiare 2015
Pasqyrat financiare 2016
Pasqyrat financiare 2017
Pasqyrat financiare 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Shenimet shpjeguese te PF 2019
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 6 274 436,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 8 188 917,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 8 188 917,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 3 749 420,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 236 927,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 504 395,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 594 669,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 467 208,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:64 395 958,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:59 614 808,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:59 614 808,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:53 939 438,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:21 646 861,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 15 825 197,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 16 920 141,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 13 434 388,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019

Punuar Nga : A.Lala