Skip to content

UNIVERS PROMOTIONS
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-09-28 09:36:06
JSON

NIPT: K81324039M
Administrator: Klodian Haxhiu
Objekti i Veprimtarisë: Tampongrafi dhe serigrafi, material promocional, importeksport i lendes se pare, etj. 1.Prodhim dhe tregetim i veshjeve te punes, rroba, rroba pune, uniforma, uniforma pune dhe paiisjeve mbrojtese, uniforma dhe veshje te tjera special, pajisje speciale, uniforma per zjarrfikes, uniforma policie, paisje pune, mjete pune si :xhaketa, xhupa, bluza, pantallona, kominoshe, jeleke, perparese, kepuce, shapka, kapele, helmeta, doreza, maska, kufje, pajisje kunder renies, kunder zjarrit, veshje me shikueshmeri te larte, pajisje te ndihmes se shpejte, vegla pune, mjete pune, paisje etj. 2 .Dizenjim, prodhim dhe tregetim i artikujve dhe materialeve promocionale si bluza,kapele, stilolapsa, varse celsash, cadra, canta, cakmake,dosje, USB, flamuj, etj 3.Dizenjim prodhim dhe tregetim i materialeve me printim dhe shtypshkrim si kartevizita, karta, broshura, fletepalosje, dosje, canta , postera, libra, etj 4.Stampim, printim me serigrafi, tamponografi, dekalkomani,printim dixhital, meteriale te tilla si leter, foreks, pleksiglas, konfeksione, dru, qelq, etalbond, adeziv, PVC, plocarbonat, plastike, lekure etj 5.Qendisje dhe qepje i konfeksioneve tendryshme me copa matenielesh te ndryshme (si pambuk,polycotton, polyester, dok, terital, atllaz, mushama, baner,etj) 6-Organizim,ideim dhe prodhim logosh, fushatash marketingu, promocionale, kompozim reklamash etj 7.Import-eksport i lendes se pare dhe pajisjeve per cdo lloj artikulli industrial te nevojshem. Prodhim dhe tregtim i veshjeve te punes, rroba, rroba pune, uniforma, uniforma pune dhe pajisjeve mbrojtese, uniforma dhe veshje te tjera speciale, pajisje speciale, uniforma per zjarrfikes, uniforma policie, uniforma ushtarake, paisje pune, mjete pune si: xhaketa, xhupa, bluza, pantallona, kominoshe, jeleke, perparese, kepuce, shapka, kapele, helmeta, doreza, maska, kufje, pajisje kunder renies dhe punes ne lartesi, kunder zjarrit, veshje me shikueshmeri te larte, pajisje te ndihmes se shpejte, vegla pune, mjete pune, paisje etj. Qendisje dhe qepje i konfeksioneve te ndryshme me copa materielesh te ndryshme (si pambuk. polycotton, polyester, dok, terital, atllaz, mushama, baner,etj) Dizenjim, prodhim dhe tregtim i artikujve dhe materialeve promocionale si bluza, kapele, stilolapsa, varse celsash, cadra, canta, cakmake, dosje, USB. flamuj, etj Organizim,ideim dhe prodhim logosh, fushatash marketingu, promocionale, kompozim reklamash etj Stampim, printim me serigrafi, tamponografi, dekalkomani, printim dixhital, materiale te tilla si leter, foreks, pleksiglas, konfeksione, dru, qelq, etalbond, adeziv, PVC-, plocarbonat, plastike, lekure etj Tampongrafi dhe serigrafi, material promocional, importeksport i lendes se pare, etj.Dizenjim prodhim dhe tregtim i materialeve me printim dhe shtypshkrim si kartevizita, karta, broshura, fletepalosje, dosje, canta, postera, libra, etj. Prodhim i letres dhe nenprodukteve te saj. Prodhim dhe tregtim i mobiljeve, karrikeve, tavolinave, stolave, dollape, dyer dhe mobilje apo ore, te tjera duri ose metali. Luge, pirunj, thika, gota, pjata, filxhana, pajisje baresh dhe reastorantesh. Materiale te buta si carcafe, jasteke, batanije, dysheke, paisje gatimi, peshqire, mbulesa tavoline, shapka, etj. Import-eksport i lendes se pare dhe pajisjeve per cdo lloj artikulli industrial te nevojshem. Tregtim me shumice te pajisjeve mjeksore. Import, perpunim, prodhim, shitje dhe eksport i pajisjeve mjeksore, aksesoreve te ndryshem dhe materialeve mbrojtese personale.
Emërtime të tjera Tregtare: UNIVERS PROMOTIONS
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 23.01.2008
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 104 698 249,00
Numri i pjesëve: 3
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Kashar, Qafa e Kasharit, Mbikalimi i Rinasit

Adresa:
Tirane, Kashar, Njësia Administrative Kashar, Qafa e Kasharit, Mbikalimi i Rinasit, Magazina 2 Katëshe, Kati 2, Zona Kadastrale Nr.2105, Pasuria me Nr.1129/2-3/1 (Magazinë)
Tirane, Kashar, YZBERISH, Lagjja Yzberisht, Zona Unaza e Re, Rruga” Teodor Keko”, Pallati ''ALES'', Kati 1

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 28.09.2021
Statuti i Shoqerise
Vendim i Asamblese se Pergjithshme date 12.05.2021
Dokumenta Financiare: Pasqyrat Financiare viti 2010
Pasqyrat Financiare viti 2011
Pasqyrat Financiare viti 2012
Pasqyrat Financiare viti 2013
Pasqyra e te Ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2014
Pasqyra e te Ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2015
Pasqyra e te Ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2016
Pasqyra e te Ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2017
Pasqyra e te Ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2018
Pasqyra e te Ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2019
Pasqyra e te Ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2020
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 14 719 557,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 24 822 492,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 15 282 695,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 18 794 567,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 19 605 507,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 18 805 458,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 19 385 116,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 8 630 090,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 18 313 489,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2011: 14 105 644,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2010: 20 711 716,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:210 982 605,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:206 264 742,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:159 883 704,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:182 504 061,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:139 036 198,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:123 580 124,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 92 584 590,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 76 756 723,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 77 298 505,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2011: 58 910 457,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2010: 71 821 306,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020

Punuar Nga : L.Kanani