Skip to content

GEN - I Tirana
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2024-04-19 12:58:51
JSON

NIPT: K81413005A
Administrator: Predrag Savic
Objekti i Veprimtarisë: Tregti energji elektrike sipas legjislacionit shqiptar ne fuqi per sektorin e energjise elektrike si dhe çdo aktivitet tjeter per shkak dhe te lidhur me objektin e mesiperm.
Emërtime të tjera Tregtare: GEN - I Tirana
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 08/01/2008
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Slloveni
Kapitali Themeltar(Lekë): 6 050 000,00
Numri i pjesëve: 1
Shoqëri Mëmë / Zotërues për këtë Subjekt: GEN – I, trgovanje in prodaja elektricne energije, d.o.o, eshte nje shoqeri me adrese ne Vrbina 17, 8270, Krsko, Sloveni, perfaqesuar nga Z. Robert Golob, kryetar i Bordit Drejtues dhe Z. Andrej Sajn – anetar i Bordit Drejtues, bazuar ne ekstraktin e Regjistrit Tregtar Slloveni (Sipas statutit te shoqerise GEN – I Tirana shpk, date 17.12.2017)

Sipas Ekstraktit Historik te Regjistrit te Pronarit Perfitues, date 31.05.2023, terhequr nga QKB date 07.10.2023, Pronar perfitues, zoterues te 25% te kapitalit e me teper, eshte:

Predrag Savic, shtetas serb, i datelindjes 1970, mban pozicionin e drejtuesit/drejtuesve më të lartë të subjektit raportues.
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Ish-Noli Busines Center, Rruga Ismail Qemali, nr.27

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar date 07.10.2023
Akti i themelimit
Statuti i ndryshuar
Ekstrakt historik i regjistrit te pronareve perfitues date 07.10.2023
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare 2011
Pasqyrat financiare 2012
Pasqyrat financiare 2014
Pasqyrat financiare 2015
Pasqyrat financiare 2016
Pasqyrat financiare 2017
Pasqyrat financiare 2018
Pasqyrat financiare 2019
Pasqyrat financiare 2020
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2021
Pasqyrat financiare 2022
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019- Në vijmësi
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2022: 41 996 382,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2021: 44 696 007,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 98 370 413,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 52 682 969,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 70 681 841,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 223 387 510,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 60 506 636,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 174 704 599,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 80 759 192,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 195 161 922,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 142 286 213,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2011: 734 505 478,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2010: 70 348 859,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2022:20 114 011 888,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2021:12 345 391 602,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:2 832 791 590,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:3 752 591 820,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:5 579 760 589,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:7 595 715 331,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:2 731 172 835,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:5 268 362 646,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 10 065 242 868,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 7 119 861 496,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 12 601 754 433,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2011: 5 990 504 745,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2010: 3 812 116 940,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022

Punuar Nga : A.Lala