Skip to content

VLER-INVEST
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-05-08 13:44:58
JSON

NIPT: K81721022P
Administrator: Bashkim Sali
Objekti i Veprimtarisë: Projektim, mbikqyrje, kolaudim, konsulencë, shërbime dhe vlerësim në fushën e ndërtimit. Ne fushen e inxhinierise mjedisore, ne te gjitha fushat me karakter studimi e vleresimi tekniko ekonomik.
Emërtime të tjera Tregtare: VLER-INVEST
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 20/05/2008
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: III.7.A - Shërbime të ekspertizës dhe/ose profesionale lidhur me pyje dhe/ose kullota
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rruga "Hamdi Pepa", Ndertesa nr.7, lagjja nr.6

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 23.07.2021
Akti i themelimit
Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 08.05.2023
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare 2013
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2015
Pasqyrat financiare 2016
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2020
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2021
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2021: 44 704,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 710 042,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 695 562,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 140 475,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 233 588,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 508 039,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 7 351 647,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 481 846,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 788 548,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2021:1 566 267,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:2 344 219,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:1 940 865,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:1 561 574,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:4 267 014,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:4 514 884,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:15 311 666,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 3 342 037,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 4 748 732,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021

Punuar Nga : A.Lala/ A.Baja