Skip to content

STUDIO-REBUS
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-05-08 07:54:51
JSON

NIPT: K82409008F
Administrator: Redman Toska
Objekti i Veprimtarisë: Projektim urbanistik, masterplane, plane rregullatorë. Projektim, arkitektonik, struktura civile industriale me shkalle të larte vështirësie rruge, ura dhe vapra arti, diga, ujësjellës, kanalizim, vepra ujite, kullimi, porte e pontile. Supervizion, mbikëqyrje, kolaudim sipas kategorive Np 1, Np 2, Np 3, Np 4, Np 7, Np 9. Konsulence dhe projektim skenografik. Punime zbatimi sipas kategorive Ns 1, Ns 2, Ns 4, Ns 6, Ns 7, Ns 8. Vlerësim i pasurive të paluajtshme. Vlerësim të ndikimit në mjedis dhe auditim mjedisor. Konsulence në fushën e ndërtimit dhe menaxhimit të investimit. Auditim energjetik dhe efiçence energjie.
Emërtime të tjera Tregtare: "STUDIO-REBUS"
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 27/02/2007
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: I.2.A - Shërbime ekspertize
III.2.A - Veprimtaritë e ekspertizës lidhur me ndikimin në mjedis
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rruga Sami Frasheri, Pallati 39, Shkalla 2, Zyra 7.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 21.07.2021
Akt themelimi i Shoqerise
Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 08.05.2023
Kontrate Dhurimi Kuotash date 29.04.2022
Kontrate Dhurimi Kuotash date 17.05.2022
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare 2013
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2014
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2015
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2016
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Shenime shpjeguese te PF 2019
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2020
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2021
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2021: 4 574 253,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 1 303 237,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 830 268,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 1 622 238,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 5 071 107,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 979 290,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 114 725,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 674 598,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 6 094 305,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 2 224 632,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2021:46 871 280,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:23 897 825,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:25 596 815,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:13 293 440,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:11 433 575,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:12 871 432,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:6 995 290,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 9 790 220,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 9 819 860,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 4 665 210,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021

Punuar Nga : A.Lala/ A.Baja