Skip to content

IMES -D 
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2024-02-28 10:23:44
JSON

NIPT: K82430006C
Administrator: Ibrahim Dragoshi
Objekti i Veprimtarisë: Supervizime, kolaudim, projektim, zbatime në fushën e ndërtimit. Ndërtime civile, industriale, turistike, bujqësorë me beton dhe metalike, rrugë automobilistike të kategorive të ndryshme, rikonstruksionin e tyre, ndërtim ura e vepra arti të ndryshme, ndërtim e rikonstruksione ujësjellësish dhe rritje kanalizimesh, ndërtim digash, punime hekurudhore, instalime elektrike, hidrosanitare etj, import eksport materiale ndërtimi, makineri ndërtimi, e pajisje të ndryshme të kësaj fushe, etj.
Emërtime të tjera Tregtare: IMES -D
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 23/12/2008
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Njesi Bashkiake Nr. 9, Rruga Don Mark Dushi, Ndertese private Nr.9.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 27.07.2021
Akti i themelimit
Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 09.05.2023
Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 28.02.2024
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare 2013
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2014
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2016
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2020
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2021
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019- Në vijmësi
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2021: 127 701,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: -803 012,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 2 918 041,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 5 167 451,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 1 988 187,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: -501 386,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 2 242 481,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 891 020,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 505 973,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 794 784,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2021:9 836 134,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:4 189 580,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:18 349 536,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:8 795 825,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:4 556 498,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:1 600 651,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:3 147 844,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 2 085 911,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 2 179 620,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 2 140 432,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021

Punuar Nga : A.Lala/ A.Baja / P. Nikolli