Skip to content

FED invest ( ish "BELESH")
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-11-09 10:12:48
JSON

NIPT: K82923207C
Administrator: Perlat Sulaj
Objekti i Veprimtarisë: Pranimi i depozitave dhe dhenia e kredive anetareve te saj. Me miratimin e BSH mund te ushtroje veprimtari financiare te tjera si te gjitha sherbimet e pagesave dhe transferimit te parave, kembim valutor, qiraja finaciare, sherbime te tjera financiare.
Emërtime të tjera Tregtare: FED invest
Forma ligjore: Shoqëri kursim krediti
Viti i Themelimit: 11/09/2002
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiptare
Kapitali Themeltar(Lekë): 10 000,00
Numri i pjesëve: 7
Shoqëri Mëmë / Zotërues për këtë Subjekt: Unioni Shqiptar Kursim Kredi, shoqëri kursim krediti, themeluar me 01.02.2002, me NIPT K11931001T, me seli qendrore ne Tirane, Rruga Qemal Stafa, Pallati 9 Katesh, Nr.70, Kati 2 dhe me përfaqësues ligjor Genc Juka. (Sipas Ekstraktit Historik te Shoqerise date 09.11.2021)
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Anëtarë Bordi: Zana Konini; Valentin Gocaj; Lindita Milo; Drini Salko; Merita Cani
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: Licencë “Për dhënien e të drejtës së ushtrimit të veprimtarisë shoqërisë të kursim-kreditit” -
Çështje Ligjore: I.Me date 12.10.2015, sipas Vendimit te Asamblese se Pergjithshme eshte vendosur: Miratimi i bashkimit me perthithje t SHKK ‘FED invest” me SHKK-te e perthithura, bazuar ne vendimet e asambleve perkatese te SHKK-ve si dhe baze te pasqyrave financiare te dates 30.09.2015. Miratimin e marreveshjesse perthithjes te nenshkruar nga shoqerite e perthithura dhe shoqeria e kursim kreditit perthithese ‘FED invest”. Miratimin e raportit te bashkimit me perthithje te pergatitur nga shoqeria “Grant Thomton” .

II.Sipas Vendimit te dates 29.01.2016, eshte vendosur: Miratimi i i bashkimit te shoqerive te kursim kredit, me Nr. Prot.5867/1 date 29.01.2016 mbi bazen e shoqerise se kursim kreditit “FED Invest” nga Banka e Shqiperise dhe revokimin e licencave te shoqerive te kursim kreditit te përthithura.
Ndryshime
Shënime: Anetare te Komitetit Mbikeqyres jane:Stela Uruçi, Haxhire Demirxhiu dhe Arlind Gjokuta
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Njesia Bashkiake nr 4, rruga Qemal Stafa, pallati 9 katesh, nr.70

Adresa:
1.Tirane, Vore, MARIKAJ, Dega Marikaj, Fshati Marikaj, Njesia Administrative Marikaj, Bashkia Vore
2. Fier, Lushnje, Dega Lushnje, Lagjja ''Kongresi i Lushnjes'', Blv. Kongresi i Lushnjes, pallati 11 katesh midis Muzeut dhe Bashkise, kati 1
3. Fier, Terbuf, CERME E SIPERME, Dega Cerme, Rruga Rrugozine - Divjake, Godine 2 kateshe, Kati 1, 100 m nga kthesa e Çermë Sektorit, Çermë e Siperme
4. Lushnje, Fier, GRADISHTE, KEMISHTAJ, Dega Kemishtaj, Komuna Gradishte, Fshati Kemishtaj, Lushnje, godinë 1 katëshe, kati 1
5.Shkoder, Dega Shkoder, lagjia Qemal Stafa, rruga 13-Djetori, qender Parruce, Shkoder, Shqiperi
6.Elbasan, Prrenjas, Dega Prrenjas, Qender Prrenjas, Rruga e tregut, Pallati 17/7, Bashkia Perrenjas
7. Fier, Strum, SUK 2 Dega SVA, Fshati Suk 2, Njesia Administrative Strum, Bashkia Roskovec
8. Elbasan, Belsh, BELSH QENDER, Dega Belsh, Belsh Qender, Rruga Çezmja e Vjeter, Nr. 5, 100m nga kryqezimi, Rrethi Elbasan
9. Berat, Ura Vajgurore, Dega Ura Vajgurore, Lagja 18 Tetori, Qender - Ura Vajgurore, Bashkia Ura Vajgurore
10.Elbasan, Gramsh, Dega Gramsh, Lagjia Sporti, Pallati Mustafa Osmani, Kati 1, Bashkia Gramsh
11. Fier, Lushnje, Qendra ABA, rruga Kongresi i Lushnjes, pallati 11- katesh, kati i dyte
12. Elbasan, Dega Elbasan, Rruga Qemal Stafa, Lagjja Qemal Stafa, Pallati i Ri, Kati i pare
13. Vlore, Dega Vlore, Lagjja Skele, pallati Xhaxho, nr. 1523, kati 2, bashkia Vlore
14.Elbasan, Shirgjan, KUQAN, Dega Kuqan, Fshati Kuqan, ngjitur me Njësinë Administrative Shirgjan, Bashkia Elbasan, Godinë 1 katëshe
15. Gjirokaster, Dega Gjirokaster, rruga 18 Shtatori, me nr.pasurie 15/59, zk.8541, kati 1, objekti ''Kompleksi Tregtar, prane Uzines Mekanike Gjirokaster
16. Vlore, Orikum , Dega Orikum , Perballe Bashkise Orikum, kati 1, Godina nr 1
17.Fier, Divjake, Dega Divjakë , Divjake, Pallati I ri, I Daniel Shandro prane Lulishtes, perball postes, sheshi Santa Barba
18. Tirane, Farke, MJULL, BATHORE, Dega Sauk, Rruga Nacionale Tiranë-Elbasan, 250 m larg nga Zyra Postare Sauk, godinë 1 katëshe, Pasuri me numër 204/12, në ZK 2704
19. Tirane, Ndroq, Dega Barzeze, Ndroq, Ura e Beshirit, Fshati Peze Helmes, njesia Administrative Ndroq, Bashkia Tirane
20. Durres, Xhafzotaj, Dega Shijak, Xhafzotaj , 4 Rruget Shijak, Xhafzotaj, Shijak, Kati 1
21. Berat, Kucove, Dega Kuçove, Lagjia Tafil Skendo, Rruga 5 Qershori, Qender Kuçove, Ndertesa Nr. 1
22.Fier, Bubullime, Dega Bubullimë, Bubullime, Fshati Bubullime, Lushnje
23.Tirane, Dega Tirana Re, Rruga Muhamet Gjollesha, pallati nr. 15, Shkalla nr. 3, apartamenti nr. 15
24. Gjirokaster, Tepelene, Dega Tepelene, zk.3574, nr.10/49-N8, Rruga Ali Pasha, Lagjja ''Selam Musa'', Nr.9
25. Fier, LIBOFSHE, Dega Daullas, Fshati Libofshe, Njesia Administrative Libofshe, Bashkia Fier
26. Kukes, Dega Kukes,Rruga Dituria, Kryqezimi tek Pallati 6 katesh, kati 1 , Godina nr 1
27.Tirane, Kavaje, Dega Kavaje, Blv Indrit Cara, L 4, Nr. 8, K 1
28.Tirane, Dega 21 Dhjetori, Rruga Kavajës, Pll Nr. 165, Njësia H/9, prapa Poliklinikës Nr. 9
29.Lezhe, Lac, Dega Laç, Sheshi Gjin Pjetri, Lagjja nr 3, Rruga 13 Qershori, Godina nr 1/1
30. Elbasan, Cerrik, Blv. Cërrikut, Dega Cërrik, Pallati 30, Shk. 1, Kati 1, Ap. 6
31. Fier, Rruga Fier-Levan, Dega Levan, Banesa 70, 90 m nga OSHEE
32. Lezhe, Dega Lezhe, Lagjja Beselidhja, Rruga Kosova, Pallati 181, Kati 1
33.Tirane, Kashar, Dega Kashar, Autostrada Tirane-Durres, Km 7, Perballe City Park, Ndertese dy kateshe, 5 Kati i II, Mbrapa Karburant Daku Oil, Njesia administrative Kashar, Tirane
34. Vlore, Himare, Spile, Dega Himare, Lagjia Spile pranë Pedonales, Pallati 4 katësh, Kati 1, Bashkia Himare
35. Tirane, Rrethi Tirana Rurale, Rruga Derhemi, Pallati Son, Kati 1, Bashkia Tirane
36. Tirane, Vore, Dega Vore, Rruga "Bashkia", Nr. 5, Pallatet e Ismailit, Pallati Nr. 8 katesh, Koder Vore
37. Vlore, Sarande, Dega Sarande, Lagjia Nr. 1, Rruga Skenderbeu, Godina nr. 11, Bashkia Sarande
38. Fier, Lushnje, Dega Krutje, Fshati Krutje e Siperme, Ndertese Private Vasil Shani, Bashkia Lushnje
39. Fier, Lushnje, Dega Remas, Fshati Remas, Lushnje
40. Tirane, Kamez, Dega Kamez, Bulevardi Blu, pallati ''Lala konstruksion'', kati 1, Dyqani 4, seksioni 1
41. Durres, Rrethi Durres, Lagjia Nr 3, Rruga Tregtare, Godina Nr.97, Sh.1, Ap.1. Bashkia Durres
42. Vlore, Dega "Skelë" - Skelë, Rr. " Ismail Qemali", Pll. "Çobo Center", Kati 1
43.Tirane, Kashar, YZBERISH, Dega e Unazes se Re, Rruga Teodor Keko, Pallati Romario, Seksioni B, ngjitur me supermarket Conad
44. Durres, Manez, RADE, Dega Manez, Kthesa e Manzes, rruges per Kulle, ndertese nje kateshe
45. Shkoder, Koplik, Dega Koplik, Malësi e Madhe, Koplik Qender, Bashkia Koplik, Ndërtesë 1 katëshe
46. Tirane, Petrele, MULLET, Dega Petrele, Fshati Mullet, Qender, Prane Postes Petrele nr.1034, Njesia Administrative Petrele, Bashkia Tirane, ndërtesë 1 katëshe
47. Tirane, Rruga Don Bosko, ZK 8310, Nr.6/233-N7, Vol.25, Fq.150
48. Korçe, Dega Korçë,Lagjja 9, Rruga "Midhi Kostani", Pallati 2, Hyrja 1, Korçë
49. Korce, Cerrave, Dega Çërravë, Fshati Cerrave ,Krah Postes Shqipetare, Bashkia Pogradec
50. Fier, MBROSTAR, URA VAJKAN, Dega Vajkan, URA VAJKAN, Fshati Vajkan, Njesia Administrative Mbrostar Ura Kati 1, Bashkia Fier
51.Elbasan, Peqin, Dega Peqin, Lagjia Teqe, Bulevardi Mustafa Gjinishi, Bashkia Peqin, kati 1
52. Berat, Dega Berat, Lagjia 22 Tetori, Sheshi Axhensia, Qender, Vila e Zeres, Berat, kati 2
53. Tirane, Dega Pazari i Ri, Rruga Qemal Stafa, Pallati 9 Katesh, Nr.70, Kati 1, Pazar i Ri
54. Fier, Dega Fier 2-Fier, Lagjja 1 Maj, Rruga Jani 6 Bakalli, Pallati 88, Nr.5/399-N26, Kati I
55. Elbasan, Mollas, Dega Mollas, Fshati Mollas, Njesia Administrative Mollas, Bashkia Cerrik
56. Vlore, Dega Rruga e Re, Rruga Demokracia, Lagjja Lirim, Pallati 1182, kati 1, perbri Raiffeisen Bank
57. Korce, Pogradec, Dega Pogradec, Rruga Fan Noli/ Lagjia 3, Pallati Berti Xhemollari Shkalla 2, Kat II, Bashkia Pogradec
58.Gjirokaster, Permet, Dega Permet, Lagjia Varosh, Rruga Meleq Gosnishti, Godine 2 kateshe, Nr. 1, Kati 1, perballe Gjykates se Rrethit Përmet
59.Fier, Dega Fier, Lagjja Kastrioti, Rruga Brigada XI Sulmuese, pallati 196, perballe Tatimeve Fier
60.Shkoder, Vau Dejes, Dega Bushat, Vau Dejes, KryeBushat, Bashkia Vau Dejes, Kati 1
61.Elbasan, Gjinar, Dega Gjinar, Fshati Gjinar, Njesia Administrative Gjinar, Bashkia Elbasan
62. Korce, Bilisht, Dega Bilisht - Shetitorja Fuat Babani, nr. 15
63.Elbasan, Librazhd, Dega Librazhd, Lagjia nr 2, Rr.Adrian Edgar, Godine Private, Kat.1
64.Vlore, Novosele, Dega Novoselë, Fshati Novosele, Bashkia Vlore
65. Fier, Lushnje, Rrethi Lushnje, Rruga “Kongesi i Lushnjes”, Pallati i ri mbi NBG Bank, Kati i 3 te, Bashkia Lushnje

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 09.11.2021
Akti i themelimit te Shoqerise
Vendim per bashkimin e shoqerive te kursim kredit date 29.01.2016
Vendim i Asamblese se Pergjithshme per bashkimin me perthithje te shoqerive date 12.10.2015
Vendim per ndryshimin e anetareve date 24.04.2017
Dokumenta Financiare: Pasqyrat Financiare viti 2010
Pasqyrat Financiare viti 2011
Pasqyrat Financiare viti 2012
Pasqyrat Financiare viti 2013
Pasqyrat Financiare viti 2015
Pasqyrat Financiare viti 2016
Pasqyrat Financiare viti 2017
Pasqyrat Financiare viti 2018
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2019
Pasqyrat Financiare viti 2020
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 147 692,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 39 759,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 30 435,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 15 344,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 3 650,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 3 192 059,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 2 250 056,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 3 260 079,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 3 709 616,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2011: 3 181 258,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2010: 2 367 573,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:586 269,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:608 317,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:498 846,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:426 599,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:392 728,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:23 040 795,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 25 940 020,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 23 939 578,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 22 581 380,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2011: 21 412 195,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2010: 18 223 584,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020

Punuar Nga : L.Kanani