Skip to content

KORENTI
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2017-04-28 12:05:08
JSON

NIPT: K91323006J
Administrator: Simon Lala
Objekti i Veprimtarisë: Ndërtim dhe shfrytëzim të veprave hidroenergjetike, ndërtim e shfrytëzim të rrjetit elektrik, ndërtim hidrocentralesh dhe termocentralesh. Prodhim energjie nga burime të rinovueshme energjie, transmetim dhe shpërndarje të energjisë elektrike, import-eksport të saj, etj.
Emërtime të tjera Tregtare: KORENTI
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 27.04.2007
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Konçesione dhe PPP: Jo
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
TIRANE Rruga Abdyl Frasheri, Pallati 3/3, Shk. 1, Ap. 16

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare