Skip to content

GREEMED
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-02-20 15:09:48
JSON

NIPT: K91329017I
Administrator: Adil Cani
Objekti i Veprimtarisë: Tregti import-eksport me shumicë dhe pakicë të makinerive e pajisjeve, të artikujve të ndryshëm spitalor jo medikamente, të artikujve industriale, ushqimor, bujqësor, ndërtim e linja prodhimi.
Emërtime të tjera Tregtare: GREEMED
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 21.01.2009
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 26 000 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: Tirane Tirane TIRANE Volkswagen Caddy me targe AA 054 MX dhe nr. shasie 2 WV1ZZZ2KGX039991
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
TIRANE Rruga Bulevardi Bajram Curri, Pallati 35, Shk. 1, Ap.4.

Adresa:
Tirane Tirane TIRANE Rruga Shefqet Ndroqi, Magazina Nr. 2, prane Sanatoriumit.

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 38 484 897,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 3 994 187,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 4 932 629,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: -12 418 838,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 3 755 700,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:125 315 528,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:54 146 696,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 22 348 088,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016

Punuar Nga : A.Baja