Skip to content

INFRATECH (Ish "STUDIM-PROJEKTIM-MBIKQYRJE-KOLAUDIM-FILJANA VEIZAJ")
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2024-02-26 10:07:22
JSON

NIPT: K91628001D
Administrator: Filjana Veizaj
Objekti i Veprimtarisë: Studim, projektim, mbikqyrje, kolaudim dhe konsulence në ndertime civile dhe ekonomike, ne ndertimet rrugore, ne ndertimet hekurudhore, ne vepra arti, ne ndertime detare, hidraulike e hidroteknike, ne vepra te veçanta e punime speciale,pjesemarrje ne tendera publike dhe private te lidhura me objektin e shoqerise, import eksport, tregti me shumice e pakice te produkteve industriale, materialkeve te ndertimit, produkteve ushqimore etj.Vleresime te pasurise. Konsulence juridike.Sherbime ekspertize profesionale lidhur me ndikimin ne mjedis. Sherbime konsulence te planeve te pergjitheshme vendore dhe planifikimit urban.
Emërtime të tjera Tregtare: STUDIM-PROJEKTIM-MBIKQYRJE-KOLAUDIM- FILJANA VEIZAJ
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 27/04/2009
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: III.2.A - Veprimtaritë e ekspertizës lidhur me ndikimin në mjedis
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rruga Besim Imami, pallati 12- katesh, kati i 2-te, nr.13

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 23.12.2020
Akt themelimi i Shoqerise
Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 02.05.2023
Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 10.08.2023
Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 26.02.2024
Kontratë Dhurimi Kuotash datë 07.08.2023
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare 2013
Pasqyrat financiare 2015
Pasqyrat financiare 2016
Pasqyrat financiare 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2020
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2021
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2022
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019- Në vijmësi
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2022: 39 217 933,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2021: 28 024 880,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 29 801 589,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 16 914 884,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 4 346 686,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 15 740 366,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 6 719 568,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 11 272 156,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 1 049 760,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 29 546,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 874 223,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2022:79 581 937,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2021:70 053 839,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:54 565 860,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:29 556 898,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:26 103 864,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:57 953 661,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:29 158 568,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:25 465 026,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 6 277 092,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 3 403 557,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 5 293 012,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022

Punuar Nga : A.Lala/ A.Baja / P. Nikolli