Skip to content

Klubi i futbollit VORA
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2024-04-09 09:53:07
JSON

NIPT: K92110016Q
Administrator: Ervin Kajo
Objekti i Veprimtarisë: Organizimi, drejtimi, financimi dhe administrimi i klubit të futbollit VORA. Organizimi i aktiviteteve sportive, pjesëmarrje në aktivitete të organizuara nga FSHF, FIFA dhe UEFA, brenda dhe jashtë vendit. Import, eksport dhe tregtim të artikujve sportive.
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 07/09/2009
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 2 000 000,00
Numri i pjesëve: 2 000
Lloji i pronësisë: Publike
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Anëtarë Bordi: Arlind Papa; Astrit Lala; Besnik Dunga; Petrit Perhati; Daut Buraj
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Shënime: Në date 22.02.2021: Ne baze te Depozitimit te shkresës së Drejtorisë së Përgjithshme të Tatimeve, u saktësua pronësisë e shoqerise nga "Shqiptare 100%" në "Shqiptare Shtetërore".
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Vorë; Rruga "Bashkia"; tek Bashkia Vorë.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Shoqërisë- Datë 25.09.2021
Statuti i Shoqerise
Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 18.04.2023
Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 09.04.2024
Dokumenta Financiare: Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2022
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019- Në vijmësi
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Xhiro Vjetore(Lekë) 2022:17 450 000,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2021:17 574 484,00
Punuar Nga : A.B/ A.Baja / P. Nikolli