Skip to content

FJOIG
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-02-20 14:49:47
JSON

NIPT: K96706202S
Administrator: Arjan Hoxhaj
Objekti i Veprimtarisë: Transport udhetaresh, kombetar dhe nderkombetar
Emërtime të tjera Tregtare: FJOIG
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 05/05/2009
Rrethi: Vlorë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Vlore, Selenice, Rruga Minatori, Nr.5 Autobus Benz AA 384 EZ

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar date 01.02.2022
Akti i themelimit
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare 2011
Pasqyrat financiare 2012
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 360 000,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2011: 400 000,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2010: 400 000,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 833 692,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2011: 1 830 372,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2010: 1 867 260,00
Punuar Nga : A.Lala/A.Baja