Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Arjan Hoxhaj
Rezultate gjithsej: 2

FJOIG

K96706202S
(Transport udhetaresh, kombetar dhe nderkombetar)

Vlorë ALL

Lak speed

M23421603N
(Agjenci Doganore. Kryerje e proçedurave për deklaratat e importit dhe eksportit për klientë. Përfaqësimi i kientëve pranë Administratës Doganore Shqiptare. Konsulencë në fushën e legjislacionit d)

Gjirokaster ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni