Skip to content

CABLE ALBANIA LEZHE
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-11-26 10:10:25
JSON

NIPT: K97705501C
Administrator: Sokol Mane
Objekti i Veprimtarisë: Ofrimi i rrjeteve te komunikimeve elektronike fikse ose te levizshme dhe faciliteteve shoqerues; Ndertimi, posedimi, dhenia me qira dhe shfrytezim i rrjeteve te komunikimeve publike fikse dhe te levizeshme dhe faciliteteve shoqeruese, etj.
Emërtime të tjera Tregtare: CABLE ALBANIA LEZHE
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 04/03/2009
Rrethi: Lezhe
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Shoqëri Mëmë / Zotërues për këtë Subjekt: CABLE GROUP, shoqëri me përgjegjësi te kufizuar e se drejtës shqiptare, me NIPT K91423001S dhe me seli qendrore Rruga”Donika Kastrioti”, nr.4, Tirane. (Sipas Aktitit te themelimit te Shoqerise)

Sipas te dhënave te QKB deri me date 04.08.2022, Subjekti Juridik CABLE ALBANIA LEZHE shpk nuk ka regjistruar të dhëna në regjistrin e pronarëve përfitues RPP.
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Pezulluar
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: Sipas Vendimit te Asamblese se Pergjithshme date 27.04.2012, eshte ndryshuar statusi i shoqerise nga aktiv ne te pezulluar.
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Lezhe, Prane ish Godines se Bankes se Kursimeve, Te Pallati i Kultuse Manush Alimani, kati 3

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 04.08.2022
Akti i themelimit te Shoqerise
Te dhenat e QKB per Regjistrin e Pronarit Perfitues deri me date 04.08.2022
Kontrate e Shitjes se Kuotave date 01.11.2011
Dokumenta Financiare: Pasqyrat Financiare viti 2012
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani