Skip to content

Blerina Sadiku
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-06-11 08:50:31
JSON

NIPT: K97730102T
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Prodhim dhe tregtim konfeksione te ndryshme. ImportExport, tregtim te veshmbathjeve dhe materialeve te buta sipas porosive te klientit te natyres teknike, profesionale, sportive, pune, sanitare-mjekesore, kohes se lire, shkollore, ushtarake, policore, zjarrfikese, mbrojtese dhe sigurise ne pune. Tregtim te veglave dhe artikujve sportive, materialeve promocionale, vegla pune te ndryshme dhe elektrike, pjese kembimi, materiale ndertimi, hidraulike, materiale pastrami, kancelari. Tregtim mepakice te artikujve te ndryshem.
Emërtime të tjera Tregtare: BELA
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 30.03.2009
Rrethi: Berat
Shteti ku vepron: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Berat, Perondi MAGJATE Godinë 1 katëshe në Magjatë pranë ish-uzinës së aviacionit.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 11.06.2021
Dokumenta Financiare: Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Shenimet shpjeguese te PF 2019
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019- Në vijmësi
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 831 086,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 951 783,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:54 046 886,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:94 141 724,00
Punuar Nga : A.Lala