Skip to content

GRANITIMPORT - AL
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2018-06-30 15:01:12
JSON

NIPT: L01415506R
Administrator: Kristi Andrea
Objekti i Veprimtarisë: Tregtimi me shumice dhe pakice i materialeve te ndertimit, mermere, granite, hidrosanitare, qeramike.
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 15.02.2010
Rrethi: Durrës
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 2 000 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Durrës, Xhafzotaj. Para Mbikalimit te Fllakes, Autostrada Durres - Tirane, Km 5

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 4 917 188,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 3 685 799,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 6 151 955,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 4 485 313,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 1 571 455,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:50 976 396,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:57 289 373,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 50 298 184,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016