Skip to content

JON INVESTMENT
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-04-04 09:34:41
JSON

NIPT: L02214031F
Administrator: Vllasi Dollani
Objekti i Veprimtarisë: Shoqëria ka për objekt kryesor te veprimtarise se saj kryerjen e investimeve ne fusha te ndryshme, ne cfaredolloj forme, ne pasuri te luajtshme dhe te paluajtshme duke perfshire por pa u kufizuar ne shitblerjen e pjesemarrjeve ose titujve te ndryshem ne shoqeri te treta, nenshkrimin e pjesemarrjeve te reja ose titujve dhe administrimin e tyre. Shoqëria mund te kryeje, gjithashtu, veprimtarine e agjentit komisioner ne sherbime te ndryshme; tregtimin dhe perpunimin e materialeve te ndryshme; sherbimin dhe konsuencen ne fusha te ndryshme, dhenie marrie e huave apo dheniea e garancive ne favor te te treteve. Shoqeria mund te kryej cdo veprim apo operacion tjeter qe ka te beje me pronen e luajteshme dhe te paluajteshme, cdo veprim apo operacion tjeter komercial, industrial e financiar te dobishem apo plotesues me qellim permbushjen e objektit te shoqerise.
Emërtime të tjera Tregtare: JON INVESTMENT
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 12/10/2010
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Shoqëri e Kontrolluar nga ky Subjekt: “PLUS COMMUNICATION”, është shoqëri aksionere, e themeluar sipas legjislacionit të Republikës së Shqipërisë me datë 10/06/2009, me NIPT K91811014B, me seli qendrore në Tirane Farke Rruga ''Shyqyri Brari'', Ndertesa Nr. 2, Dyqani Nr. 18 me administrator Matilda Shehu. Aci Mobile zotëron 4.18% të aksioneve. (Sipas të dhënave të QKB deri me datë 04.04.2023)
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane Ish Fabrika e Ambalazh Qelqit, Kombinat, Tirane

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 04.04.2023
Akt themelimi dhe Statuti i Shoqerise
Dokumenta Financiare: Pasqyrat Financiare 2010
Pasqyrat Financiare 2011
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2011: -1 298 178,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2010: -203 600,00
Punuar Nga : P. Nikolli