Skip to content

LOERMA
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2021-07-31 08:52:39
JSON

NIPT: L02928204T
Administrator: Ermal Banja
Objekti i Veprimtarisë: Leje mjedisi tipit A, B, C. Monitorime. Auditime mjedisore. Raporte VNM (te thelluar dhe paraprake). Keshillime mjedisore. Implementime sistemeve ISO(14001, 22001, 28000, 9001). HASAP (siguri ushqimore). Deratizim, dezinsektim, dezinfektim. Sherbime ekspertize higjenoshendetsore. Analiza mjedisore, uji, ajri, zhurma ( ndotje akustike ). Sherbime ekspertize per: Studimi dhe pergatitja e projekteve mbi masat e mbrojtjes nga zjarrit te ndertesave te cdo lloji. Shit-blerje dezinfektantesh te ndryshem, maska, termometra IR dhe cdo lloj materiali ose produkti te nevojshem gjate pandemise COVID-19.
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 28/05/2010
Rrethi: Elbasan
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: III.2.A - Veprimtaritë e ekspertizës lidhur me ndikimin në mjedis
II.8.B - Shërbime ndërhyrese higjeno-shëndetesore
II.8.A - Shërbime ekspertize higjeno-shëndetësore
I.2.A - Shërbime ekspertize
II.8.C - Veprimtari në fushën e Shëndetit Publik që nuk liçencohen sipas një kategorie tjetër
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Elbasan, Lagja Aqif Pasha, Rruga E Re, pallati nr.500/3, kati 1.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar date 31.07.2021
Akti i themelimit
Kontrate dhurimi kuotash 03.03.2015
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare 2011
Pasqyrat financiare 2012
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2021
Transaksione Thesari 2015-2018
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: -111 659,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2011: -370 978,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2010: 115 608,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 400 500,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2011: 225 000,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2010: 580 000,00
Punuar Nga : A.Lala