Skip to content

CLIMACASA SHPK
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-10-21 09:46:09
JSON

NIPT: L07805502F
Administrator: Bashkim Delija
Objekti i Veprimtarisë: Në fushën e projektimit të sistemeve të ngrohje- ftohjes - hidraulike -panele diellore për ujë sanitar dhe për sistemet e integruara, panele fotovoltaike, kamera sigurie si dhe në fushën import eksport të këtyre pajisjeve. Instalime dhe riparim -mirëmbajtje të sistemeve ngrohje-ftohje, hidraulike, ujësjellës-kanalizime, hotelerie, elektrike, kamera sigurie, sisteme antizjarri, ashensor, punime ndërtimore të ndryshme. Në fushën e aktivitetit tregtar me shumicë dhe pakicë, import-eksport i artikujve të ndryshëm industrial, pajisje hotelerie, kamera sigurie, materialeve elektrike, materialeve hidraulike, materialeve për ujësjellës-kanalizime, materialeve për sisteme antizjarri, materialeve ndërtimore, hidrosanitare, pajisjeve elektro - shtëpiake, ashensorë, pompa uji të ndryshme dhe materialeve hidroizoluese, si dhe të aksesorëve të tyre. Në fushën e tregtimit të automjeteve të përdorura dhe të reja si dhe të pjesëve të tyre të këmbimit, si dhe çdo aktivitet tjetër të lejuar me ligj.
Emërtime të tjera Tregtare: CLIMACASA
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 02.04.2010
Rrethi: Lezhë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 39 270 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: Lezhe, Automjet tip Fiat me targe AA 857 EE
Lezhe, Automjet tip Peugeot me targe TR 4316 M
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Lezhë, Lagjja Beslidhja, Rruga Shtraus,Pallat i ndertuar nga Shoqeria"JUNIK", Kati 1, Njësia Nr.10

Adresa:
Tirane, Rruga e Kavajes, ekspozite prane Ures Teknologjikut.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 21.10.2021
Akti i themelimit
Vendim i ortakut te vetem per rritjen e kapitalit 29.06.2012
Vendimi i asamblese per zmadhimin e kapitalit 03.12.2020
Vendim i asamblese se pergjithshme, per zmadhimin e kapitalit 12.06.2017
Vendim i ortakut te vetem per zmadhimin e kapitalit 26.05.2016
Vendimi i asamblese se shoqerise per zmadhimin e kapitalit date 17.09.2021
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare 2013
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2014
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2015
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2016
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Shenimet shpjeguese te PF 2019
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2020
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019- Në vijmësi
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 32 398 801,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 20 399 142,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 12 026 721,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 8 197 189,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 7 673 741,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 4 358 371,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 3 649 903,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 3 320 418,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 2 260 600,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:80 674 112,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:57 392 424,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:67 149 374,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:65 175 144,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:88 033 958,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:65 982 887,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 55 215 026,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 60 157 781,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 31 761 516,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020

Punuar Nga : A.Lala