Skip to content

RADIO FREQUENCY & ADVANCE ENGINEERING
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-02-02 09:05:17
JSON

NIPT: L11629005K
Administrator: Indrit Bakalli
Objekti i Veprimtarisë: Sherbime e konsulence ne fushen e telekomunikacionit.Agjensi komisionere ne fushen e telekomunikacionit, si dhe import-eksport te artikujve te telekomunikacionit.
Emërtime të tjera Tregtare: RADIO FREQUENCY & ADVANCE ENGINEERING
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 27/04/2011
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Njesia Nr. 2, Rruga Xhorxhi Martini, Vila Nr. 16, Kati III, Apartamenti 5

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar date 15.12.2021
Akti i themelimit
Kontrate shitje te kuotave date 12.05.2017
Kontrate shitje kuotash date 09.12.2016
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare 2013
Pasqyrat financiare 2014
Pasqyrat financiare 2015
Pasqyrat financiare 2016
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2017
Pasqyrat financiare 2018
Pasqyrat financiare 2019
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2020
Shenimet shpjeguese te PF 2020
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 21 518 393,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 28 399 168,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: -5 740 999,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 21 152 143,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 103 842 839,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 69 535 170,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 9 627 134,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 547 136,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:45 624 208,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:72 579 734,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:37 993 675,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:61 175 149,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:227 233 435,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:108 053 936,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 10 808 048,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 1 249 803,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020

Punuar Nga : A.Lala/A.Baja