Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Indrit Bakalli
Rezultate gjithsej: 3

Mbi 1000000 Fitim 2015

RADIO FREQUENCY & ADVANCE ENGINEERING

L11629005K
(Sherbime e konsulence ne fushen e telekomunikacionit.Agjensi komisionere ne fushen e telekomunikacionit, si dhe import-eksport te artikujve te telekomunikacionit.)

Tiranë 69535170 ALL

BESARET

L21902027H
(Import eksport, tregtim me shumicë e pakice te mallrave te ndryshme industriale, instalime elektirke, elektronike, ne fushen e telefonise si dhe sherbime te ndryshme ne fushen e telefonise. Projektim,ndertim t)

Tiranë 0 ALL

JONIAN HEAVEN GROUP

L91404041V
(a) Projektimi, ndërtimi, i Resorteve Turistike apo njësive të ndryshme me funksion turizmi, sherbimesh apo banimi, b) Ndërtimi i objekteve, banesave kolektive dhe individuale, apartamenteve dhe vilave indiv)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni