Skip to content

Vojsava Zenelaj
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-07-21 14:02:44
JSON

NIPT: L12330004A
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Rrobaqepsi. Agjensi ndërmjetësimi, shitje, blerje, mallra të ndryshme, ndërmjetësim brenda dhe jashtë vendit për aktivitete: kulturore,industriale, kreative, turizmi dhe përgjithësisht çdo veprimtari tjetër ndërmjet subjekteve juridike, private të huaj dhe vendase dhe konsulencë.
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 30.11.2011
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Bulevardi Gjergj Fishta, Kulla Nr.2, kati i dytë

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik I regjistrit tregtar 21.07.2021
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare 2013
Pasqyrat financiare 2015
Pasqyrat financiare 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Shenimet shpjeguese te PF 2019
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 3 154 859,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 1 421 792,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 255 401,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 917 908,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 201 053,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: -238 215,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: -701 203,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 206 657,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:37 676 986,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:27 959 748,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:13 948 769,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:19 241 036,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:9 113 123,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 12 039 459,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 8 708 538,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 8 120 987,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019

Punuar Nga : A.Lala