Skip to content

Klubi i Futbollit BUTRINTI
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2024-04-09 12:09:34
JSON

NIPT: L14717801V
Administrator: Kostandin Zaro
Objekti i Veprimtarisë: Organizimi i aktiviteteve sportive në fushën e futbollit. Krijimi i ekipeve zinxhir për sportin e futbollit, si dhe pjesëmarrja për garat sportive të organizuara nga Federata Shqiptare e Futbollit. Futja në tregun e lojtarëve për të blerë lojtarë sipas nevojave të ekipit. Aktivitete të tjera në fushën e futbollit për interesat e shoqërisë. Aderimi dhe regjistrimi si klub në Federatën Shqiptare të Futbollit, dhe në të gjitha llojet e aktiviteteve të futbollit kombëtar dhe ndërkombëtar. Shoqëria, brenda kufijve të parashikuara nga legjislacioni në fuqi, do të kryej çdo operacion tregtar dhe financiar që lidhet drejtpërdrejtë ose tërthorazi me objektin e saj.
Emërtime të tjera Tregtare: Klubi i Futbollit BUTRINTI
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 25/08/2011
Rrethi: Sarandë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 2 000 000,00
Numri i pjesëve: 2 000
Lloji i pronësisë: Publike
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Anëtarë Bordi: Xhorxhi Vasili; Genci Sulo; Agron Beqiraj
Statusi: Pezulluar
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: Me date 01.06.2022, u vendos: Pezullim i Aktivitetit. Statusi i Shoqerise kalon nga "Aktiv" ne "Pezulluar"
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Sarandë

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ndryshimi i Administratorit & Anëtarëve
Ekstrakti Historik i Shoqërisë- Datë 11.09.2021
Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 18.04.2023
Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 09.04.2024
Dokumenta Financiare: Pasqyra Financiare 2011
Pasqyra Financiare 2012
Pasqyra Financiare 2016
Pasqyra Financiare 2017
Pasqyra Financiare 2018
Pasqyra Financiare 2019
Pasqyra Financiare 2020
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019- Në vijmësi
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: -24 640 754,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2011: -169 746,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:18 338 124,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:15 201 251,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:14 212 214,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:12 460 721,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:12 288 660,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:22 975 325,00
Punuar Nga : A.B/ A.Baja / P. Nikolli