Skip to content

VELIPOJA INVESTMENT PROJECTS Zotëruese e një koncesioni Më shumë
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2017-11-07 12:05:08
JSON

NIPT: L17124001T
Administrator: Feriz Mazreku
Objekti i Veprimtarisë: Krijimi i një tregu kapitalesh apo letrash me vlerë duke krijuar një sistem me anë të cilit marrja e një vendi publik ose privat projektim i tij në shërbime të ndryshme ndërtuese, marrja e çdo vendi të pa shfrytëzuar ose të shfrytëzuar keq për të ndërtuar në të, vendi në shërbim të komunitetit, idealizime dhe projektime hotelerie, resorteve të ndryshme turistike, restorante, lokale etj., veprimtari ndërtuese në sektorin privat në objekte të stileve dhe llojeve të ndryshme të komunitetit dhe individëve të veçante, ndërtimi i veprave publike në zonat urbane si lulishte, parqe, trotuare etj., ndërtimin në sektorin publik por dhe privat të këndeve të lojërave për fëmijë, fushave sportive të ndryshme 2 etj., veprimtari konsultative në sektorin e ndërtimit, projektimeve dhe zhvillimit në sektorin publik dhe privat që janë në shërbim të komunitetit ose individëve të veçante, projektime të veprave publike shtetërore në shërbim të komunitetit dhe institucioneve të tjera të sektorit privat që janë në shërbim të komunitetit ose individëve të veçante, projektime të veprave publike shtetërore në shërbim të komunitetit dhe institucioneve të tjera të sektorit privat, zbatim të projekteve që kane të bëjnë me ndërtimin dhe rikonstruksionin e veprave dhe objekteve të sektorit publik dhe privat, veprimtari ndërtuese të objekteve të sektorit privat që kane lidhje të drejtpërdrejte me përfituesit dhe konsumatorët si p.sh.: komplekse biznesi etj.
Emërtime të tjera Tregtare: VELIPOJA INVSTMEN PROJECT
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare
Viti i Themelimit: 06.09.2011
Rrethi: Shkodër
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 3 500 000,00
Numri i pjesëve: 3 500
Konçesione dhe PPP: Jo
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Anëtarë Bordi: Johannes Janko, Blerta Hila, Zamir Hila
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
VELIPOJE Velipoje, tek Kompleksi Fishta,pallati nr.1

Faqja Web:
www.v-i-p.al

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: -2 626 844,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: -608 218,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 443 386,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: -938 324,00