Skip to content

HEST
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-04-07 10:40:43
JSON

NIPT: L21527009H
Administrator: Lediana Beshaj
Objekti i Veprimtarisë: Import- eksport, tregti me shumice e pakice te makinerive dhe materialeve qe lidhen me fushen e industrise, konfeksione, materiale dekori, hidrosanitare, hidraulike, elektrike, ndertimore, bujqesore, plastike, metalike, kancelari per zyra e shkolla, orendi shtepiake, mobilje , paisje elektrike, ushqime te te gjitha llojeve, detergjente dhe kimikate te ndryshme. Automjete te reja dhe te perdorura, pjese kembimi per makina, paisje dhe makineri mjeksore, laboratorike dhe mjete konsumi per fushen e mjeksise, si dhe pajisje dhe aksesore te ndryshem per sinjalistiken rrugore, transport mallrash. Hapja dhe administrimi i qender kursesh dhe shkolle, etj. Import - eksport te pajisjeve elektronike, mirembajtjen dhe instalimet e tyre, mirembajtjen e pajisjeve informuese per publikun. Instalime dhe sherbime te pajisjeve te ndryshme. Design te websiteve dhe sherbime online. Perkthime nga gjuha Angleze ne gjuhen Shqipe dhe anasjelltas. Punime te ndryshme ndertimore. Hartim projektesh ne fusha te ndryshme, implementim projekti, trainime dhe sherbime, organizim eventesh dhe catering.
Emërtime të tjera Tregtare: HEST
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 20.03.2012
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: Tirane, Automjet me targe AA 733 LR
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Bulevardi "Gjergj Fishta", Kulla Nr 1, Kati 1

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 07.04.2021
Akti i themelimit
Kontrate shitblerje kuotash 19.06.2013
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare 2014
Pasqyrat financiare 2015
Pasqyrat financiare 2016
Pasqyrat financiare 2017
Pasqyrat financiare 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019- Në vijmësi
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 1 407 766,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 26 230,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 886 274,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: -1 502 223,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 531 619,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 1 392 107,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:72 438 385,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:32 919 935,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:27 058 010,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:22 686 555,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:22 685 555,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 32 404 670,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019

Punuar Nga : A.Lala