Skip to content

HP STUDIO
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-10-26 08:22:52
JSON

NIPT: L32229030G
Administrator: Tea Proko
Objekti i Veprimtarisë: Projektime, mbikëqyrje dhe kolaudim i punimeve të ndërtimit. Shërbime konsulencë, shërbime marketingu dhe vlerësim i pasurive të paluajtshme. Shërbime në fushën e planifikimit urban dhe shërbime në fushën e planifikimit të peizazhit.
Emërtime të tjera Tregtare: HP STUDIO
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 28.10.2013
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 50 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rruga Frosina Plaku, Pallati A& EM, prane shkolles Naim Frasheri

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 26.10.2021
Akti i themelimit
Vendim i ortakut te vetem dhe kontrata e shitjes se kuotave 19.06.2017
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare 2013
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: -3 794,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 406 667,00
Punuar Nga : A.Lala