Skip to content

KLUBI I FUTBOLLIT LUSHNJA 1930
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2024-04-09 14:15:53
JSON

NIPT: L34511403C
Administrator: Marjus Liçka
Objekti i Veprimtarisë: Organizimi i aktiviteteve sportive të futbollit. Krijimi i ekipeve zinxhir dhe pjesëmarrja në garat sportive të organizuara nga Federata Shqiptare e Futbollit. Aderimi dhe regjistrimi si klub në Federatën Shqiptare të Futbollit dhe në të gjitha llojet e aktiviteteve të futbollit kombëtare dhe ndërkombëtare. Futja në tregun e lojtarëve për të blerë lojtarë sipas nevojave të ekipit. Aktivitete të tjera në fushën e futbollit për interesat e shoqërisë. Shoqëria, brenda kufijve të parashikuara nga legjislacioni në fuqi, do të kryejë çdo operacion tregtar dhe financiar që lidhet drejtpërdrejtë ose tërthorazi me objektin e saj.
Emërtime të tjera Tregtare: KLUBI I FUTBOLLIT LUSHNJA 1930
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 06/09/2013
Rrethi: Lushnje
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 3 500 000,00
Numri i pjesëve: 3 500
Lloji i pronësisë: Publike
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Anëtarë Bordi: Ergest Krakulli; Flamur Shurdhi; Elton Korreshi
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Lushnje; Lagjja "Xhevdet Nepravishta"; në Stadiumin "Roza Haxhiu"

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ndryshimi i Administratorit & Anëtarëve
Ekstrakti Historik i Shoqërisë- Datë 25.09.2021
Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 14.04.2023
Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 09.04.2024
Dokumenta Financiare: Pasqyra Financiare 2013
Pasqyra Financiare 2014
Pasqyra Financiare 2015
Pasqyra Financiare 2016
Pasqyra Financiare 2017
Pasqyra Financiare 2018
Pasqyra Financiare 2018 (Shenimet Shpjeguese)
Pasqyra Financiare 2019
Pasqyra Financiare 2019 (Shenimet Shpjeguese)
Pasqyra Financiare 2020
Pasqyra Financiare 2020 (Shenimet Shpjeguese)
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2021
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2022
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019- Në vijmësi
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2022: 570 857,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2021: -799 122,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 2 138 634,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 1 903 691,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 2 408 083,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 4 635 984,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: -1 561 718,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: -626 399,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: -2 561 453,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: -5 439 769,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2022:33 936 608,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2021:31 076 945,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:40 585 183,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:39 008 446,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:39 150 659,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:45 550 333,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:30 637 174,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:31 244 583,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 34 069 863,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 10 570 692,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022

Punuar Nga : A.B/ A.Baja / P. Nikolli