Skip to content

CITRUS
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-11-25 15:03:04
JSON

NIPT: L41519004V
Administrator: Gentian Gaba
Objekti i Veprimtarisë: Tregtimi me pakice i produkteve te ndryshme industrial, produkteve te kancelarise, tonerave dhe pjeset e kembimit per printera e fotokopje, paisje shumefishimi, paisje e sherbime IT, sherbime konsulence. Trajnime profesionale ne kontabilitet te informatizuar, trajnime profesionale ne legjislacion dhe praktika fiskale, trajnime profesionale ne legjislacion dhe praktika doganore, trajnime profesionale ne legjislacion dhe praktika te prokurimit publik, trajnime profesionale ne teknologji informacioni.
Emërtime të tjera Tregtare: CITRUS
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 17/03/2014
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: X.2.B - Formim profesional
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Njesia Bashkiake nr.9, Rruga Fortuzi, Pallati nr.134, Kati I - re

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar date 25.11.2021
Akti i themelimit
Kontrate dhurimi kuotash date 19.04.2021
Marreveshje per kalimin e kuotave date 05.03.2018
Kontrate dhurimi kuotash date 11.10.2021
Marreveshje per kalimin e kuotave date 13.05.2018
Kontrate dhurimi kuotash date 12.10.2017
Kontrate dhurimi kuotash date 28.12.2016
Dokumenta Financiare: Pasqyra financiare 2014
Pasqyra financiare 2015
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2016
Pasqyrat financiare 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2020
Shenimet shpjeguese te PF 2020
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 468 517,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 886 101,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 1 278 126,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 1 574 668,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 1 275 899,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 2 190 704,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 1 016 296,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:30 401 120,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:31 886 101,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:28 128 566,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:24 007 731,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:19 327 651,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:24 234 745,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 13 349 510,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020

Punuar Nga : A.Lala