Skip to content

DELOITTE AUDIT ALBANIA
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-01-13 16:12:31
JSON

NIPT: L41709002H
Administrator: Enida Cara, Olindo Shehu, Gregory Paul Rossouw
Objekti i Veprimtarisë: Kontabilitet, mbajtje llogarish e pasqyrash financiare dhe veprimtari auditimi. Aktivitete të tjera biznesi.
Emërtime të tjera Tregtare: DELOITTE AUDIT ALBANIA
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 23/04/2014
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 1 000,00
Numri i pjesëve: 100
Shoqëri Mëmë / Zotërues për këtë Subjekt: Deloitte Central Europe Holdings Limited, një kompani e organizuar dhe që ekziston nën legjislacionin e Qipros, regjistruar me seli në Lampousas Strett No. 84799, Nicosia, Qipro, përfaqësuar nga Znj. Maria Pilia-Louka (Sipas statutit të shoqërisë “DELOITTE AUDIT ALBANIA” shpk, datë 23.04.2014)
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 3
Femër/Mashkull: 2M/1F
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Njësia bashkiake nr. 2, rruga e Elbasanit, pallati nr 1, kati 2, poshtë Fakultetit Gjeologji Miniera

Akte. Tjetërsim Kapitali: Statuti i shoqerise
Kontrate shitje kuotash 17.01.2019
Kontrate shitje kuotash 07.06.2018
Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 13.01.2022
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare 2015
Pasqyrat financiare 2016
Pasqyrat financiare 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Shenimet shpjeguese te PF 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2020
Shenimet shpjeguese te PF 2020
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 10 745 425,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: -2 810 317,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 5 270 804,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 17 061 841,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 16 674 792,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 31 583 809,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 4 215 287,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:116 342 306,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:104 415 121,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:111 702 691,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:108 467 086,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:90 335 524,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:136 192 055,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 43 426 978,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020

Punuar Nga : A.Lala