Skip to content

ARABEL - STUDIO
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2024-02-26 10:16:24
JSON

NIPT: L51812001S
Administrator: Ana Nishku, Roland Osmani
Objekti i Veprimtarisë: Projektim, Mbikqyrje dhe kolaudim ne fushen e ndertimeve dhe vleresim te pasurive te paluajtshme. Veprimtari ekspertize lidhur me ndikimin ne mjedis dhe auditimin mjedisor.Blerja dhe shitja e automjeteve. Studime fizibiliteti dhe plane biznesi.
Emërtime të tjera Tregtare: ARABEL - STUDIO
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 11/06/2015
Rrethi: Diber
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 2
Femër/Mashkull: Femër; Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: III.7.A - Shërbime të ekspertizës dhe/ose profesionale lidhur me pyje dhe/ose kullota
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Diber, Peshkopi, Lagjja “Gjoke Doçi”, Bulevardi “Elez Isufi”, Z.K.Nr.2932, Zyra në Ndërtesën Nr.05

Adresa:
Tirane, Rruga "Artan Lenja", Ish Fusha e Aviacionit", Njësia Bashkiake Nr.7, Kulla Nr.4, kati 1, Apartamenti 1.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 26.07.2021
Akti i themelimit
Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 08.05.2023
Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 26.02.2024
Dokumenta Financiare: Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2020
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2021
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2022
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019- Në vijmësi
Transaksione Thesari 2015-2018
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2022: 5 843 538,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2021: 10 647 049,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 9 601 963,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 7 743 238,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 6 338 291,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2022:33 033 420,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2021:47 096 797,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:51 810 320,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:28 984 538,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:28 984 538,00
Punuar Nga : A.Lala/ A.Baja / P. Nikolli