Skip to content

G B Civil Engineering
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-07-29 10:13:16
JSON

NIPT: L51825011V
Administrator: Gazmir Bizhga
Objekti i Veprimtarisë: a) Studio vleresimi pasurish te patundeshme.b) Projektim punimesh ndertimore.c) Mbikqyrje dhe kolaudim punimesh zbatimi.d) Punime topografike ndertimoree) Hartim raportesh te ndikimit te mjedisit,auditim mjedisor,ekpertiza per probleme mjedisore.f) Agjensi imobiliare.Sherbime ekspertize dhe/ose profesionale lidhur me burimet energjetike IV.4.C. Sherbime te ekspertizes dhe/ose profesionale lidhur me pyje dhe / ose kullota III.7.A. Shpues profesionist per uje Kodi III.7.B
Emërtime të tjera Tregtare: G B Civil Engineering
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 24.06.2015
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 10 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: I.2.A - Shërbime ekspertize
III.2.A - Veprimtaritë e ekspertizës lidhur me ndikimin në mjedis
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rruga e Kavajës, ish-Parku, pranë "Tregut 100 Vitrinat", Kulla C, Shkalle 2.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 29.07.2021
Akti i themelimit
Dokumenta Financiare: Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Shenime shpjeguese te PF 2019
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 4 382 570,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:7 552 476,00
Punuar Nga : A.Lala