Skip to content

Rawafed AL-Torok Ndërmarrje Kontraktuese-Dega e Shqiperise
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-08-25 08:26:41
JSON

NIPT: L52215010Q
Administrator: Moohialdin Hussein Saad Al-Kahtani
Objekti i Veprimtarisë: Kontraktues i përgjithshëm për ndërtesa, mirëmbajtje shërbime sanitare, ndërtime dhe rinovime, punime në rrugë, ura, diga, tunele, gërmime, elektrike, telekomunikacion mbushje, zdrukthtari, gips, dekorim, uji, dranazh, rregullim sfondi në kopshtari, mekanike, ajër të kondicionuar, elektricitet, rrugë, lyerje dhe instalime të shenjave në tokë, tabela, barriera metalike dhe anësore.
Forma ligjore: Degë të Shoqërive të Huaja
Regjistruar: 15.10.2015
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Arabia Saudite
Shoqëri e huaj për këtë subjekt: Rawafed AL-Torok Ndërmarrje Kontraktuese, një shoqëri e themeluar më datë 28.10.2004 dhe që funksionon sipas ligjeve të Mbretërisë së Arabisë Saudite, me numër 1010202928, me adresë në Riad City, Ulaya Distr. Prince Muhammad bin Abdulaziz St, me administrator Alarifi Saud Abdulaziz S (Sipas statutit të kompanisë “Rawafed Al-Torok Sipërmarrje Kontraktuese”, datë 28.10.2004, të dorëzuar në QKB)
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Shënime: Kapitali i shoqërisë është 25000 riyale saudit dhe është konvertuar në lekë me kursin e këmbimit të datës 08.02.2020.
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Njësia Bashkiake Nr.9, Rruga Asim Vokshi, Nd.14, H.4, Ap.4

Adresa:
Elbasan, Qukës, Ndërtimi i rrugës Qukës-Qafë Plloçe, Km. 33+800 - Km. 43+310
Fier, Mirëmbajtja e Rrugëve Loti 3, Mirëmbjajtja e Rrugëve në rajonet Fier, Elbasan dhe Korçë

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 18.12.2019
Statuti i shoqerise
Urdher per vendosjen e sekuestros konservative 31.05.2013
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare 2015
Pasqyrat financiare 2016
Pasqyrat financiare 2017
Pasqyrat financiare 2018
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2018
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 14 333 708,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 32 748 718,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 2 108 319,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: -68 693,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:1 019 368 211,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:1 672 274 908,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:200 620 779,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2016
2017
2018

Punuar Nga : A.Lala