Skip to content

DiaVita
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2024-04-08 09:48:41
JSON

NIPT: L52305009L
Administrator: Klodian Shehi, Hans Carl-Anders Abrahamsson
Objekti i Veprimtarisë: Zbatimi i kontratës së konçesionit/partneritetit publik privat "Për Shërbimin e Hemodializës pranë spitaleve rajonale në Shkodër, Lezhë, Korçë, Vlorë dhe Elbasan". Shoqëria e zhvillon aktivitetin në përputhje me legjislacionin shqiptar në fuqi dhe me statutin e saj, në territorin e Republikës së Shqipërisë dhe jashtë saj. Shoqëria mund të krijoje filiale brenda dhe jashtë territorit të Republikës së Shqipërisë, në përputhje edhe me legjislacionin e vendit përkatës.
-------------
Kategoria: Sektori i Shëndetësisë
-------------
Emërtime të tjera Tregtare: DiaVita
Forma ligjore: SH.P.K Koncesionare/PPP
Viti i Themelimit: 15/10/2015
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Suedi
Kapitali Themeltar(Lekë): 157 294 851,00
Numri i pjesëve: 1
Shoqëri Mëmë / Zotërues për këtë Subjekt: “DIAVERUM INTERNATIONAL AB”, shoqëri suedeze me përgjegjësi të kufizuar, me seli të regjistruar në adresën Hyllie Boulevard 39, 215 37 Malmo, Suedi, e regjistruar me numër 556858-6589, dhe e përfaqësuar së bashku nga Hans Carl-Anders Abrahamsson dhe Bjorn Martin Brixer. (Sipas marrëveshjes së transferimit të kuotës, datë 30.09.2019, të dorëzuar në QKB)

Sipas Ekstraktit Historik te Regjistrit te Pronarit Perfitues, depozituar në QKB date 24.06.2022, terhequr nga QKB date 04.08.2023, Klodian Shehi mban pozicionin e drejtuesit/drejtuesve më të lartë të subjektit raportues.
Hans - Carl - Anders Abrahamsson mban pozicionin e drejtuesit/drejtuesve më të lartë të subjektit raportues.Nuk ka informacion per pronaret perfitues
Konçesione dhe PPP: Po
Lloji i pronësisë: PPP - Partneritet Publik Privat
Nr. i administratorëve: 2
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: II.6.A - Shërbime mjeksore parësore dhe/ose stomatologjike
III.1.A - Leje Mjedisi e tipit C
III.1.B - Leje Mjedisi e tipit B
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rruga "Papa Gjon Pali", Pallati 11/1, (ish Telesport), Tirana

Adresa:
Elbasan, Spitali Rajonal Elbasan, godina e pediatrisë, kati 5, Lagjja Haxhijas
Shkodër, Rruga Kole Heqimi 11, brenda ambienteve të Spitalit Rajonal Shkodër, kati i tretë
Lezhë, Rruga e Spitalit Lezhe 4501, Spitali Rajonal Lezhë, Kati II (Dytë)
Vlorë, Rruga Mitaq Sallata, brenda ambienteve të Spitalit Rajonal Vlorë, kati i parë
Korçë, Spitali Rajonal Korçe, Blv Fan Noli, nr 98
Tirane, Vore, Nr. pasurie 17/26, ZK. 2726, v. 12, f. 34, Rr. "Muçaj", Vorë

Faqja Web:
https://www.diavita.al/rreth-nesh/

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik I regjistrit kombetar (24.12.2018)
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2022: 32 162 394,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2021: 9 352 896,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: -687 541,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 50 545 615,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 47 260 976,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 76 892 302,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 60 257 231,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: -53 242,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2022:810 314 234,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2021:751 743 890,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:735 737 139,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:695 307 166,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:643 298 666,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:560 766 165,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:147 745 164,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022

Punuar Nga : A.Lala / P. Nikolli/ L.Kanani