Skip to content

S&L STUDIO
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-01-27 09:51:44
JSON

NIPT: L61606040D
Administrator: Henri Mahmutllari
Objekti i Veprimtarisë: Shoqëria ka për objekt të saj kryerjen e të gjitha aktivitetet që një shoqëri me përgjegjësi të kufizuar mund të ushtrojë në bazë të legjisLaçionit shqiptar, dhe në veçanti mund të kryejë në territorin e Republikës së Shqipërisë por edhe jashtë saj: Kryerja e aktivitetit në ofrimin e shërbimeve në fushën e projektimit arkitektonik, konstruktiv, instalimeve, konsulencë teknike, kolaudime, supervizion. Kryerja e çdo aktiviteti tjetër mbështëtës, të nevojshëm apo të dobishëm dhe i cili mundëson realizimin e qëllimit të Shoqërisë sipas legjisLaçionit në fuqi.
Emërtime të tjera Tregtare: S&L STUDIO
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 25.03.2016
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 200 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Njësia bashkiake nr 9, Rruga e Barikadave, pallati 26, kati 7, hyrja 5

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Punuar Nga : A.Baja