Skip to content

Malvina Visoka
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-05-19 06:33:42
JSON

NIPT: L61608005C
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Import-eksport, tregtim dhe shperndarje per ente shteterore e private, te materialeve te pastrimit, detergjente, materiale dezinfektimi dhe higjenizimi, termometer infrared, xhel disinfektant, materiale mbrojtese ndaj Covid-19 , klor pluhur, klor leng, klor per uje te pijshem, sherbime pastrimi, materiale elektrike, hidraulike, kancelari, tonera, materiale te ndryshme ndertimi, materiale te buta, uniforma te te gjitha llojeve si dhe veshje pune te te gjitha llojeve , perde, çarçafe, peshqire, arredime dhe mobilime per hoteleri, spitale, shkolla, burgje, pjese kembimi per automjete, goma per automjete, riparime dhe mirembajtje goma per automjete, ene guzhine, pajisje elektroshtepiake, materiale te konsumit mjeksor, farmaceutik dhe sanitar, pajisjeve te kujdesit personale, etj. Sherbime kateringu, promocion, etj. Shërbime në fushën e dezinfektimit, deratizimit, dezinfektimit, 3D ne ambiente te brendshme dhe te jashtme. Rikonstruksion dhe mirembajtje te godinave dhe ambienteve te punes. Import-Eksport,tregti me shumicë të aksesoreve të ndryshëm farmaceutike dhe parafarmaceutik ,të materialeve për përdorim mjekësor , pajisjeve mjekësore dhe pajisjeve ndihmëse mjekësore dhe tregtimi e furnizimi i tyre në ente shteterore .Ofrojm Printime & Reklama te gjitha llojeve,graphic desing,veshje me adeziv.Punime te ndryshme si saldim,hidraulike,elektrike,lyerje,dhe vetrata durualumin,gipsi, mirmbajte dhe rikonstruksion objektesh. Rezervime per hoteleri, bileta udhetimi, sherbime transporti brenda dhe jashte vendit .IT, servis Computer dhe Printera,fotokopje elektrike. Tregtim ushqimore,fruta perime.Sherbime te korrjes, mbjelljes, pleherosjes dhe te tjera sherbime bujqesore. Rimbushje fikese zjarri. Produkte ushqimore. Sherbime juridike.Riparim dhe mirembajtje kondicionere.Kite laboratori dhe pajisje per laborator. Tregtim materiale dekorative,ndriçues,zbukurime,tregtim lulesh dekorative,sherbime kopshtarie,dhe produkete ushqimore. Metrazhe, ndriçime dekorative, sherbim pastrim dhe gjelbrim. Lende drusore te ndryshme.
Emërtime të tjera Tregtare: SPLENDID GROUP
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 08/04/2016
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Femër
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: Tirane Dajt LINZE Mercedes-Benz Sprinter AA513LU 1001
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: II.8.B - Shërbime ndërhyrese higjeno-shëndetesore
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Dajt LINZE Rruga Muhamet Veliu, Pallati ILIAD, Shkalla 1, kati 1

Adresa:
Tirane Dajt LINZE Rruga Muhamet Veliu, Pallati 3D ,Njesia me nr.Pasurie 475/103-G15, ZK:2460

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar date 27.08.2021
Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 19.05.2023
Dokumenta Financiare: Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2016
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2020
Shenimet shpjeguese te PF 2020
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2021
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019- Në vijmësi
Transaksione Thesari 2015-2018
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2021: 1 487 286,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 1 592 685,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 126 894,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: -228 099,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2021:50 222 743,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:42 969 161,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:8 679 250,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:3 238 200,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2016
2019
2020
2021

Punuar Nga : A.Lala / P. Nikolli