Skip to content

D & KO
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-01-27 09:47:59
JSON

NIPT: L61706022I
Administrator: Aranit Koliçaj
Objekti i Veprimtarisë: A- Në fushën import-eksport automjete, makineri etj. Automjete përdorim i veçantë. Platforma për punime në lartësi të ndryshme. Automjete të renda. Blerje, shitje dhe dhënie me qira të automjeteve dhe makinerive. ImportEksport të artikujve industrial, makineri të të gjitha llojeve, pajisje e pjesë këmbimi për to, pajisje elektrike, elektronike e hidro teknike, si dhe tregtimin e tyre me shumicë e me pakicë; Skeleri ndërtimi, skela elektrike, ashensor shërbimi, konstruksione metalike etj. Aktiviteti i transportit për llogari të të tretëve; B- në sektorin Shërbimeve të Pastrimit Shërbime profesionale pastrimi, industriale dhe civile për institucionet shtetërore, private dhe individë. Mirëmbajtje/pastrim fasadash ndërtesash të të gjitha lartësive. Shërbime Lavanderie, larje tapicerish, tapete, mokete, mobilie etj. Shërbim autolarje. Shitje - Blerje të produkteve, materialeve, makinerive dhe aksesorëve të pastrimit. Transport mallrash të ndryshëm ndaj të tretëve. Lyerje, meremetime objektesh etj. Dhënia e konsulencës dhe ndërmjetësimit për të gjitha fushat e sipërcituara. Agjenci ndërmjetësimi për shërbime ndaj palëve të treta. Agjenci organizimi eventesh, dekorime, etj.
Emërtime të tjera Tregtare: D & KO
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 04.05.2016
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: Tiranë Tiranë Tiranë Automjet me targë AA 982 OG
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Njësia Bashkiake nr.6, Rruga Faik Ballanca, Godina nr.304

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Punuar Nga : A.Baja