Skip to content

Info Security and Services
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L62226030R
Administrator: Ermal Xorxi
Objekti i Veprimtarisë: Importim pajisje elektronike monitorimi CCTV, pajisje elektronike për monitorimin e transport rrugor, ajror, dhe detar si: radar, ANPR, kamera, etj. Importimi i pajisjeve elektronike të nevojshme për ndërtimin e sistemeve të sigurisë fizike të objekteve dhe sistemeve të sigurisë publike në aeroporte, banka, mbikëqyrje të qyteteve, ndërtesa komerciale, transport publik, infrastruktura kritike, arsim, shëndetësi, stadiume, qendra të kujdesit shëndetësor etj. Shërbime integrimi, implementimi dhe operimi të pajisjeve elektronike të përmendura në pikat me lart. Shoqëria mund të kryejë edhe veprimtari të tjera ndihmëse të cilat mbështetin arritjen e qëllimit të saj kryesor në përputhje me legjisLaçionin shqiptar në fuqi. Shoqëria mund të kryejë gjithashtu çdo operacion financiar, tregtar, shërbimi, industrial, me pasuri të luajtshme ose të paluajtshme që mund të lidhen, drejtpërdrejtë ose tërthorazi, me një nga objektet e sipërpërmendura.
Emërtime të tjera Tregtare: Info Security and Services
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 24.10.2016
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 140 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Pezulluar
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Njësia Bashkiake Nr. 2, Rruga Murat Toptani, Gjergji Center, Pasuria Nr. 1/70, Kati 3

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare